Στον πάγκο του Πήγασου ο Κωνσταντινίδης

Ο Α.Ο. Πήγασος Κρεμαστής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Κωνσταντινίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της γυναικείας ομάδας εν όψει της πρώτης παρουσίας της στην Α2 Κατηγορία. Ο Στέλιος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1962 και είναι παλιός αθλητής του Δωριέα, της Δάφνης και του Ζέφυρου. Το μικρόβιο της προπονητικής το κόλλησε από μικρός, ξεκινώντας την προπονητική σε ηλικία μόλις 19 ετών από τον ιστορικό Δωριέα. Έχει συνδυάσει την παρουσία του στο ροδίτικο μπάσκετ με τον Διαγόρα, στον οποίο εργάζεται από το 1995, με μοναδική εξαίρεση τη διετία 2003-05 που δούλεψε στον Ιβίσκο. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο έμπειρος προπονητής ασχολείται με όλα τα γυναικεία τμήματα του Διαγόρα, με τα οποία έχει κατακτήσει πάρα πολλούς τίτλους σε επίπεδο νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων.
Ο Στέλιος Κωνσταντινίδης θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τον Πήγασο Κρεμαστής και φυσικά θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή της ομάδας το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα για την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδας με την Αγία Παρασκευή.
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ»
Ο Στέλιος Κωνσταντινίδης μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Πήγασο Κρεμαστής είπε χαρακτηριστικά: «Και μόνο το γεγονός ότι σε ελάχιστα χρόνια ο Πήγασος Κρεμαστής, έφτασε τόσο ψηλά, δείχνει τη δυναμική του σωματείου. Η παρουσία μου στην ομάδα αποτελεί μία πρόκληση για μένα και δεν βρίσκεται σε αντίθεση με τη δουλειά μου στο Διαγόρα. Αποφάσισα να συνεργαστώ με τον Πήγασο με στόχο να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, αλλά να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο με σκληρή δουλειά, συγκέντρωση και πίστη στις δυνάμεις μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Διαγόρα για την άριστη συνεργασία μας».
Ο Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Ο Α.Ο. Πήγασος Κρεμαστής ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Διαγόρα για την άριστη συνεργασία και τη συμφωνία για την παράλληλη εργασία του Στέλιου Κωνσταντινίδη στις δύο ομάδες. Ο Α.Ο. Πήγασος Κρεμαστής ευελπιστεί σε μία ακόμη πιο αποδοτική συνεργασία τα επόμενα χρόνια, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ.