Άνετο πέρασμα του Διαγόρα από την Λίνδο

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και έχοντας υπομονή στο παιχνίδι του, ο Διαγόρας επικράτησε με 0-4 του Κλεόβουλου στο γήπεδο Λίνδου για την πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Δύο τέρματα σημείωσε ο Μαθιός για τους νικητές, ενώ τον… δρόμο της νίκης άνοιξε ο εξαιρετικός Κιοσέογλου.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα άνηκε στον Κλεόβουλο που θέλησε να αιφνιδιάσει, αλλά το σουτ του Κολιοκώστα στο 1ο μόλις λεπτό αποκρούστηκε από τον Κεφάλα.

Η… απάντηση του “γηραιού” ήρθε στο 10′ όταν ο Γεωργαλλής βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πέρασε τον τερματοφύλακα, αλλά ο Μπολομπάνι έσωσε πάνω στην γραμμή. Στην συνέχεια ο Μαθιός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα υποδείχθηκε σε θέση οφ- σάϊντ.

Τελικά το 0-1 για τον Διαγόρα έγινε στο 18′ από την ατομική προσπάθεια του Κιοσέογλου που πέρασε τρεις αντιπάλους από τα δεξιά και σέντραρα στο β’ δοκάρι, εκεί όπου ο Μαθιός με πλασέ είχε εύκολο έργο.

Μάλιστα ο “γηραιός” διπλασίασε τα τέρματα του στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Στο 45′ ο Κιοσέογλου με άπιαστο χτύπημα φάουλ, έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Χρυσανθή για το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ.

Στο 54′ ο Κεφάλας είπε “όχι” στο ωραίο φάουλ του Παπαοικονόμου και στην συνέχεια ο Μαθιός πρόλαβε πριν την τελική γραμμή του τέρματος το πλασέ του Χαρίτου.

Νέα καλή στιγμή για τον Κλεόβουλο στο 55′ με το φαλτσαριστό πλασέ από τον Κολιοκώστα, όπου η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Το “καμπανάκι” ήχησε στ’ αυτιά των παικτών του Ανδρέα Σταύρου που σοβαρεύτηκαν και με δύο τέρματα σε επτά λεπτά “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη.

Σέντρα του Πεταυράκη από τα δεξιά και κεφαλιά στα δίχτυα από τον Μαθιό στο 67ο λεπτό για το 0-3 και στο 73′ ο Γεωργαλλής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-4, έπειτα από παράβαση για χέρι του Αναστασιάδη.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Τσέτσος, Γιακουμάκης Στ.

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Πολομπάνι (37′ Βίλζα), Αναστασιάδης, Γανωτάκης (67′ Τόμας), Κακλαμάνος Μανώλης, Πιτσουρδάκης, Χαρίτος, Παπαοικονόμου (76′ Ζερβός), Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Αλέκος, Κολιοκώστας

Διαγόρας: Κεφάλας, Καλημέρης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Αντ. (75′ Κόρλος), Γεωργαλλής, Γεωργιάδης, Μαρίνου (70′ Τσαγγάρης), Κιοσέογλου, Πεταυράκης, Μαθιός (80′ Αθανασίου Π.)