Μοίρασε… ροπαλιές στα Μάσσαρι ο Ηρακλής Λάρδου

Φοβερός και τρομερός ο Ηρακλής Λάρδου. Οι κυανόλευκοι για την πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries επικράτησαν με 1-6 του Αστέρα στο γήπεδο Μασσάρων και ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον φετινό “μαραθώνιο”.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Στέφανος Ευαγγελίδης από κοντά έγραψε το 0-1 για τον Ηρακλή που στο 10′ στάθηκε τυχερός, αφού ο Βακιάνης αστόχησε σε πέναλτι στο 10ο λεπτό και έτσι παρέμεινε το υπάρχον σκορ.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, η μπάλα αφού βρήκε στο τοίχος σε εκτέλεση φάουλ, ο Παπαϊωάννου με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 0-2. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Μασσαρενούς, ο Στέφανος Ευαγγελίδης στο 45′ με διαγώνιο σουτ έκανε τρία τα τέρματα των Λαρδιακών.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε δυνατά και κατάφερε να μειώσει το σκορ. Ο Λερογιάννης με γυριστό σουτ, εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στα αντίπαλα καρέ και μείωσε στο 54′ σε 1-3 για τη νέα του ομάδα.

Αμέσως μετά την σέντρα, οι παίκτες του Ηρακλή επιτέθηκαν και ο Στέφανος Εαυγγελίδης με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-4 στο 55ο λεπτό, πετυχαίνοντας χατ- τρικ.

Λίγο έλειψε να σκοράρει ο Πάττας με κεφαλιά στο 60′, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ηρακλής στο τελευταίο διάστημα του αγώνα σκόραρε άλλες δύο φορές και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Το 1-5 σημείωσε ο Τσαγγαρόπουλος με μακρινό σουτ στο 62ο λεπτό, ενώ στο 77′ ο Μπεννούρ με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ έκλεισε τον χορό των γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 1-6 μέσα στα Μάσσαρι.

Διαιτησία: Ατσικνοπύδας, Μπαρχαρίδης, Στεφανάκης

Συνθέσεις:

Αστέρας: Μήλιος, Βακιάνης, Μίρτσεβ (71’ Χατζημανώλης), Κιλασίν Χαλίλ, Λερογιάννης, Κώστας, Κιλασίν Ερτζάν (65’ Φωταράς), Καρπαθάκης, Πάττας, Μπαϊρακτάρης (71’ Κουρμαδιάς), Μπαούρης

Ηρακλής: Καραγιάννης, Φραντζής, Ζερβός, Νίκολλι (82’ Πάχου), Τσαγκαρόπουλος (72’ Γιάνης Ευαγγελίδης), Παπαιωάννου (Στέφανος Ευαγγελίδης), Στουανόφκσι, Καλογερής, Ταγκάεφ, Μπενούρ (77’ Φάκος)