One Μan Show Μάλλιου στον Αρχάγγελο

Εντυπωσιακός Κώστας Μάλλιος στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και την επιστροφή του στον Άρη Αρχαγγέλου. Οι κιτρινόμαυροι χάρις τα τρία τέρματα που σημείωσε ο έμπειρος στράϊκερ επικράτησαν με 3-0 του Αστέρα Παστίδας.

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες, ωστόσο ο Άρης έκανε την… δουλειά του και με το παραπάνω στην επανάληψη.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σταυριανού με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μάλλιο πήρε το “τρίποντο” και μάλιστα με ευρύ σκορ που διαμορφώθηκε στο τελευταίο διάστημα του αγώνα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και ανέβαζαν στροφές όσο περνούσε η ώρα. Στο 79ο λεπτό ο Μάλλιος με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 και ο ίδιος παίκτης με πλασέ στην κίνηση στο 82′ σημείωσε το 2-0 για τον Άρη.

Τρομερό το τρίτο τέρμα του Μάλλιου στο 89′ όταν έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” με σουτ στην κίνηση και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Κάζας, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Άρης: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Τσελεπίδης, Σταμούλης, Κοτσίκος, Κοντόγιαννος, Πατσιαούρας, Συμεωνίδης (78′ Παρδαλός), Μπαϊρακτάρης (88′ Θεοδωρής), Μαρκόπουλος (57′ Λαμπριανός), Μάλλιος

Αστέρας: Ροδανάκης, Καρύδης, Λικομέτι, Ισκάς, Φελεσάκης, Χαριτάκης, Πολυχρόνης (51′ Λιαμής), Λολάκης, Πάππα, Καλαγρής (88΄ Αποστολάτος), Στεργιόπουλος (90΄ Πίσκαπας)