Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου: “ιμιτασιόν” Τσε Γκεβάρα ο κ. Σταμούλης

Aνακοίνωση  εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου. Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Σταμούλης τον χαρακτηρίζει ως “ιμιτασιόν” Τσε Γκεβάρα!

Να τι ακριβώς αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνου στην ανακοίνωσή του:

“Στον κ. Θανάση Σταμούλη, οφείλω μία σκληρή απάντηση για όσα λέει και όσα κάνει στον κατήφορο που ακολουθεί και στο παραλήρημά του εναντίον μου.

Εμφανίζεται ως «ιμιτασιόν Τσε Γκεβάρα» και ως επαναστάτης χωρίς αιτία, να οργανώνει συνεντεύξεις τύπου και ομοβροντίες δηλώσεων εις βάρος μου, με όπλο το αδικαιολόγητο μένος του προς το πρόσωπό μου! Γιατί άραγε;

Για ποιο λόγο δείχνει τέτοιο μίσος εναντίον μου και εναντίον ανθρώπων που δεν του φταίνε σε τίποτα αλλά απλά κάνουν ευσυνείδητα την δουλειά τους εξυπηρετώντας το Δήμο, το κοινωνικό σύνολο και τις αθλητικές ομάδες του νησιού;

Τόλμησε να με αποκαλέσει «Σουλτάνο» ενώ είμαι εκλεγμένος από τον Ροδιακό Λαό, τον οποίο χωρίς τυμπανοκρουσίες υπηρετώ από τη θέση του Αντιδημάρχου στο Δήμο Ρόδου. Φαίνεται ότι ο ίδιος ως «εργατοπατέρας» ξέρει καλύτερα από άλλους, για «σουλτάνους» και «σουλτανάτα», τα οποία πρέπει να αναζητήσει στον εαυτό του και όχι αλλού. Του επιστρέφω λοιπόν τον χαρακτηρισμό και τον συμβουλεύω να μην συνεχίσει τον ακήρυχτο πόλεμο που άρχισε εναντίον μου για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει.

Έφτασε στο σημείο να απειλεί και να επικρίνει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και δημόσια πρόσωπα και ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφομαι, με απρέπειες του τύπου «με τον Σουλτάνο που έμπλεξες θα φας καλά στις εκλογές…».

Δεν αρμόζουν τέτοια αίσχη και αυτές οι μικροπρεπείς συμπεριφορές, σε ανθρώπους που παριστάνουν τους σπουδαίους και τους τιμητές των πάντων όπως ο κ. Σταμούλης.

Τα έργα και οι ημέρες του ανθρώπου αυτού δεν σταματούν εδώ. Με οδηγό το αβυσσαλέο μένος του, μετέβη προσωπικά με το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, ως μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, σε επιχείρηση συγγενικού μου προσώπου, στοχοποιώντας εμένα.

Ευπρόσδεκτοι όλοι οι έλεγχοι των αρχών σε επιχειρήσεις αλλά όχι να γίνονται στοχεύοντας τρίτους με αθέμιτο τρόπο. Αγαπητά μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, ήρθε η ώρα να πάρετε θέση για όλα αυτά.

Οφείλω μια απάντηση και για όσα ανέφερε για την περίοδο κατά την οποία ήμουν Πρόεδρος του ΑΣ Απόλλων Καλυθιών. Προφανώς έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και την ψυχραιμία του και πυροβολεί οτιδήποτε έχει σχέση με εμένα.

Τις αναγκαίες δαπάνες για τη λειτουργία των αθλητικών τμημάτων της ομάδας τα κάλυπτα εξ ιδίων. Ας πράξει και εκείνος το ίδιο και ας αφήσει στην άκρη τις χορηγίες… Γνωρίζει πολύ καλά ο επιχειρηματικός κόσμος, το θέμα…

Για τις κατηγορίες του για τα περσινά προβλήματα των ακαδημιών της Καλλιθέας, το μόνο που ανέφερα ήταν η άποψή μου και αυτό που πιστεύω ότι δεν πρέπει να πληρώνουν υποχρεωτική συνδρομή οι γονείς για να κάνουν αθλητισμό τα παιδιά τους, με δεδομένη την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Το ίδιο είπα και προσωπικά στον κ. Σταμούλη που μου απάντησε «έχεις δίκιο, αλλά εγώ θα μοιράζω «κουπόνια»… νομίζοντας ίσως ότι βρισκόμαστε σε κομμουνιστικό καθεστώς.

Τέλος ο κ. Σταμούλης προσέβαλε και μείωσε την περιοχή και τον τόπο μας, με το οποίο και ο ίδιος έχει δεσμούς, αποκαλώντας «μικρό χωριουδάκι» τις Καλυθιές. Αν δεν γνωρίζει την ιστορία των Καλυθιών, την προοπτική και την δυναμική τους στο παρελθόν , στο παρόν και στο μέλλον ας φροντίσει να την μάθει… Ντροπή.
ΥΓ. Κάτω τα (μακριά) χέρια σας από τους εργαζομένους του Δήμου Ρόδου”.