Μοιρασιά στην πρεμιέρα για Κλεάνθη και Αντίμαχο

Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες έγινε στο Παραδείσι ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Αντίμαχο για την πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και αυτό είχε ως το 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες που μοιράστηκαν τους βαθμούς. Με δέκα παίκτες από το 23ο λεπτό οι γηπεδούχοι.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου ο Κλεάνθης χρειάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Καστανάκης αποβλήθηκε και οι “ροσονέρι” συνέχισαν με παίκτη λιγότερο.

Πάντως οι παίκτες του Γιώργου Σαββιδάκη θέλησαν να μπουν απειλητικά στο ξεκίνημα του ματς κόντρα στην περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος και στο 7ο λεπτό ο Αλεξανδρίδης έκανε ένα καλό σουτ, όπου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάτι το αξιοσημείωτο, μέχρι το 23ο λεπτό όπου έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα.

Ο Καστανάκης βγήκε εκτός περιοχής για να προλάβει μια επικίνδυνη επίθεση των φιλοξενούμενων, ωστόσο ανέτρεψε τον Ατσαλάκη και είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή του η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη, ωστόσο μέχρι το ημίχρονο η μόνη απειλή προήλθε από στημένη φάση και συγκεκριμένα την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χατζησουλεϊμάν στο 27′ όπου η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη ο Κλεάνθης είχε περισσότερο στο μυαλό του να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και παράλληλα να επιτεθεί με αξιώσεις όποτε του δίνονταν η ευκαιρία.

Απ’ την άλλη πλευρά το συγκρότημα από την Αντιμάχεια δεν πήρε… ρίσκα παρότι αγωνίζονταν με παραπάνω παίκτη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

Μοναδική καλή στιγμή στην επανάληψη, ήταν το σουτ του Γκινή στο 70ο λεπτό όπου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μιχαλάκη.

Αναλυτικά: Κυρίτσης, Μαυρουδής, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Καρίκης, Μαριάς Γιατσιάτσος, Σιέχ (25’ Ζώης), Ποζατζίδης (46’ Φωτεινής), Σκόρπος, Πελέκης, Γκινής, Λυριστής (72’ Πλύγκος), Αλεξανδρίδης

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Καράλιαμης (72’ Κοκκαλάς), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Ανδρογιώργης, Ζιώγας, Ατσαλάκης (46’ Μπεκιρλάρι), Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Μποιλής Γ. (90’ Κατσαρός)