“Φρούριο” και φέτος η Αντιμάχεια

Με μια εμφάνιση παρόμοια με τις περσινές του ο Αντίμαχος επικράτησε εύκολα με 4-1 του Άρη Αρχαγγέλου για την 2η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας δείχνοντας με το καλημέρα τα «δόντια» του εντός έδρας όπου πέρυσι είχε κάνει το 16/16. Πης (2), Σωτίρι και Μπεκιρλάρι τα γκολ των κόκκινων ενώ ο Άρης είχε μειώσει στο σκορ με αυτογκόλ του Ζιώγα. Πολλές οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων προς τον διαιτητή Ωραιόπουλο για τα δύο πέναλτι, χάνοντας ωστόσο την ουσία του παιχνιδιού αφού στάθηκαν σε αυτό και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν περισσότερο στο ματς.

Το ματς

Ο Αντίμαχος ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως απ’ τα δεξιά με τον Σωτίρι να αστοχεί σε κεφαλιά στο 12ο λεπτό. Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Άρης ισορρόπησε έκλεισε καλά τους διαδρόμους αλλά στο 33’ ο Αντίμαχος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Ατσαλάκης μπήκε στην περιοχή απ’ τα αριστερά οι αμυντικοί του Άρη τον ανέτρεψαν με τον Ωραιόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Πη να κάνει το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μάλλιο, ωστόσο ο Μιαούδης έδιωξε σε κόρνερ ενώ στο 43’ ο Αντίμαχος έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-0 αλλά ο Βαρέλης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μποϊλή.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν για να παλέψουν για την ισοφάριση και απείλησαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντόγιαννου στο 58’ με τον Μιαούδη να διώχνει στην δεξιά του γωνία και ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον Σωτίρι να σηκώνεται «στον Θεό» και με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Από το πουθενά στο 65’ ο Άρης Αρχαγγέλου μπήκε στο παιχνίδι αφού σε ένα δυνατό γύρισμα του Συμεωνίδη ο Ζιώγας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ωστόσο αυτό δεν άλλαξε κάτι στην πορεία του αγώνα αφού ο Αντίμαχος στην συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερος.

Στο 73’ ο Θωνιάτης κέρδισε πέναλτι με τον Βαρέλη να μπλοκάρει σωστά στην αριστερή γωνία την εκτέλεση του Μποϊλή ενώ στο 83’ ο Πης έκλεψε την μπάλα εκτός περιοχής και με όμορφο πλασέ «καθάρισε» το ματς κάνοντας το 3-1.

Στο 87’ ο Γκίκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το «κερασάκι» στην τούρτα το έβαλε στο φινάλε ο Μπεκιρλάρι, αφού πρώτα Θωνιάτης και Βλαντιμίροφ έκρυψαν την μπάλα με το νεαρό μεσοεπιθετικό να την «εμφανίζει» στα δίχτυα για το 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κορυφαίος

Μπορεί ο πρώτος που σου έρχεται στο μυαλό να είναι ο Πης που σημείωσε δύο τέρματα αλλά ο Θωνιάτης ήταν και πάλι το «πρώτο βιολί» για την ομάδα, και ανασταλτικά και δημιουργικά, κερδίζοντας μάλιστα το δεύτερο πέναλτι και δίνοντας το γκολ πάρε βάλε στον Μπεκιρλάρι στο τέλος.

Διαιτησία

Πολλές οι φωνές προς τον Ωραιόπουλο απ’ τον Άρη για τα δύο πέναλτι ωστόσο και στα δύο ήταν κοντά στη φάση και έκρινε σωστά. Χωρίς πρόβλημα Φραγκιαδάκης και Παγώνης.

Οι συνθέσεις

Αντίμαχος: Μιαούδης,  Καράλιαμης (46′ Κόκκαλης ),  Σωτίρι,  Ζιώγας,  Ιωαννίδης,  Χατζησουλεϊμάν,  Βλαντιμίροφ,  Θωνιάτης,  Ατσαλάκης (67′ Συνεσίου),  Μποϊλής,  Πης (85′ Μπεκιρλάρι)
Άρης Αρχαγγέλου: Βαρέλης,  Κοτσίκος (86′ Θοδωρής ), Τσελεπίδης,  Ζαρκαδούλας,  Γκίκας,  Συμεωνίδης (84′ Μπαδιεριτάκης ),   Κοντόγιαννος,  Μαρκόπουλος,  Πατσιαούρας,  Μάλλιος,  Μπαϊρακτάρης (70′ Παρδαλός )
giafkasports.gr