Νέα εποχή με Αυγουστίνο στην Ρόδο

Άλλαξε… σελίδα η Ρόδος. Ο επιχειρηματίας Αυγουστίνος Γιακάϊ είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του συλλόγου που μαζί με τα νέα πρόσωπα θα αποτελέσουν το νέο Δ.Σ. και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τους πράσινους εκεί που τους αξίζει να βρίσκονται, όπως τόνισε και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις.

Στην Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο, ο κ. Γιακάϊ παρουσίασε τη νέα του “ομάδα” που αποτελείτε από τους Καλούδη Φρατζή, Ορφανό Νίκο, Διαμαντή Ιωάννη, Φώτη Γεώργιο, Κάππο Ιωάννη, Καγιά Αλέκο και Τζόκα Κώστα. Οι παραπάνω θα συνθέσουν το νέο εννεαμελές διοικητικό σχήμα, ενώ θα υπάρξουν και τρία αναπληρωματικά μέλη.

Παρών στην συνέλευση ήταν και ο κ. Ντουρουτλής που τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και έδωσε το… χρίσμα στον Αυγουστίνο Γιακάϊ που με την σειρά του ανέφερε τα ακόλουθα:

“Είπαμε απόψε να μαζευτούμε για να βρούμε μια λύση για την ομάδα μας. Το λέμε εδώ και καιρό να φτιάξουμε μια ομάδα όσο δυνατότερη γίνεται και να βρεθεί η ομάδα στην θέση που τις αξίζει πραγματικά. Ξέραμε πως η Ρόδος είχε πάρα πολλά προβλήματα και πήγαινε προς διάλυση. Τον τελευταίο καιρό έχουμε μαζέψει παίκτες με βαλίτσες που ήταν έτοιμοι να φύγουνε, για να μπορούμε να τους έχουμε κοντά μας. Με χίλιους δύο τρόπους να τους κρατήσουμε για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Είναι μια ομάδα που αξίζει, που την αγαπάμε όλοι μας τόσα χρόνια και ειδικά οι φίλαθλοι. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα νέων παιδιών με όρεξη και θα τους στηρίξουμε ψυχολογικά και οικονομικά για να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει, όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν μπορώ να πει ότι η προηγούμενη διοίκηση δεν προσπάθησε να καταφέρει να πάει την ομάδα μπροστά. Είναι ένα έργο που έγινε πολλά χρόνια, αλλά όπως είπε ο πρόεδρος υπάρχει και η κούραση. Εγώ σαν Αυγουστίνος τόσα χρόνια είμαι κοντά σ’ όλες τις ομάδες, σ’ όλες τις κατηγορίες, σ’ όλα τα αθλήματα προκειμένου ο αθλητισμός του νησιού να πάει μπροστά. Όσον αφορά την Ρόδο είμαι και φίλαθλος, την αγαπώ την ομάδα. Εκ μέρους μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, με όλους τους συνεργάτες τους, η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της”.