Το πρώτο… εισιτήριο στην Τήλο

Η πρώτη χρονικά ομάδα που πήρε την πρόκριση για την δεύτερη φάση του κυπέλλου είναι η Τήλος. Η ομάδα του γειτονικού νησιού επικράτησε με 3-0 του Εθνικού Αρχίπολης των πολλών απουσιών χάρις στην πολύ καλή παρουσία που είχε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Στο πρώτο μέρος όλα κύλησαν… ομαλά, αφού οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ιδιαιτέρως την αντίπαλη εστία και το σκορ δεν άνοιξε ως φυσικό επακόλουθο.

Πιο αποφασισμένα μπήκαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη και στο 55′ ο Ηρακλής Σακελλάρης με σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι βάσεις για τη νίκη- πρόκριση είχαν μπει για τους Τηλιακούς που με τον Μόσχο στο 70ο λεπτό έφτασαν στο 2-0 και διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 πέντε λεπτά αργότερα με τον Κυριάκο Σακελλάρη.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Βασιλείου, Δημητριάδης

Συνθέσεις:

Τήλος: Χατζηνικόλας, Ρούκο, Χριστοφής, Οίκουτας, Άκολι, Νικολής, Σακελλάρης Κυριάκος, Σακελλάρης Ηρακλής, Οικονόμου (82′ Χάλιος), Μόσχου, Σακελλάρης Κώστας

Εθνικός: Ζααλούπ, Τσακίρης Γ., Τσακίρης Στ., Κουφός, Ορφανός, Βιτσέντζος, Κασιώτης (70’ Αφαντενός), Χατζηγρηγορίου (55’ Σαββάκης), Καρπάτσης, Στελλάς, Τζαβάρας