Έγινε πραγματικότητα το… όνειρο του Ποσειδώνα και όλων των Καρπάθιων (Φώτο)

Είναι γεγονός. Το γήπεδο Πηγαδίων είναι έτοιμο να υποδεχθεί το φίλαθλο κοινό της Καρπάθου για την αναμέτρηση του Ποσειδώνα ενάντια στον Άρη Αρχαγγέλου την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος… γεμάτος Περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις. Τους Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες, τον θυμωμένο Ποσειδώνα… να φοβάσαι».

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Ας μας επιτρέψει ο ποιητής να αλλάξουμε ελάχιστα το πόνημα του, γιατί επιτέλους φτάσαμε στην ποδοσφαιρική μας Ιθάκη.

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί φίλαθλοι του Ποσειδώνα

Ένα μεγάλο ταξίδι με προορισμό ένα σπουδαίο όνειρο, έφτασε στο τέλος του. Είμαστε χαρούμενοι, είμαστε συγκινημένοι, είμαστε περήφανοι. Μετά από αγώνες ετών, μετά από καθημερινές μάχες σε όλα τα μέτωπα, μετά από έναν ανηλεή και αισχρό πόλεμο, μπορούμε με καμάρι να φωνάξουμε και να ακουστεί στην οικουμένη ότι… ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ…

Η στιγμή είναι ιστορική και θα μνημονεύεται για χρόνια. Τα Πηγάδια, η πρωτεύουσα της Καρπάθου, η πόλη του θεού Ποσειδώνα, που έδωσε το όνομα του στο καμάρι της πόλης, την ποδοσφαιρική της ομάδα, απέκτησε επιτέλους «σπίτι». Η αδικία που κρατούσε χρόνια για τα παιδιά των Πηγαδίων, τότε που τους πήραν το γήπεδο για να γίνουν τα σχολεία, αποκαταστάθηκε. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Για τον Ποσειδώνα Καρπάθου και τη σημερινή διοίκηση, η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα, ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που κερδήθηκε μέχρι κεραίας. Ήταν το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να αλλάξει ο σύλλογος επίπεδο και να καθιερωθεί στις συνειδήσεις της ποδοσφαιρικής
Δωδεκανήσου. Είναι μόνο η αρχή…

Ένα όνειρο που έγινε πράξη με δουλειά, αγώνα και πολλές μάχες. Πολλοί θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τις δάφνες της επιτυχίας για το Δημοτικό Γήπεδο Πηγαδίων, αλλά αυτό είναι κάτι που αφήνουμε στην κρίση του κόσμου.

Για μας έχει ουσία, ότι είχαμε τη βούληση να πάμε κόντρα στον άνεμο και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ το αυτονόητο για τα παιδιά μας. Αυτό κάναμε. Αυτό μας πιστώνεται. Φυσικά με την συμβολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ο οποίος από την αρχή άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του και φυσικά την αρωγή του προέδρου της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη. Ο ηλεκτροφωτισμός μάλιστα είναι έτοιμος… Είναι δημόσια δέσμευση του Περιφερειάρχη. Επίσης ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας, βουλευτή Δωδεκανήσου, Μάνο Κόνσολα που ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή και τους υπόλοιπους βουλευτές του νομού, καθώς και τον Έπαρχο Καρπάθου, Γιάννη Μηνατσή. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, μαζί με την πρώην και νυν διοίκηση του Δήμου Καρπάθου που έπραξε το αυτονόητο, καθώς και τον πρώην και νυν δήμαρχο, Μιχάλη Χανιώτη και Ηλία Λάμπρο.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ. ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου στο ΓΗΠΕΔΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ο Ποσειδώνας δίνει το πρώτο του εντός έδρα ματς στον νέο συνθετικό χλοοτάπητα.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ, ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Ο δρόμος του Γηπέδου είχε τη δική του ιστορία, κάποιος την έγραψε στον τοίχο με μπογιά. Είχε γραφτεί, «το χόρτο θα έρθει». ΗΡΘΕ… ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Υ.Γ. Προσκαλούμε δημόσια τον αγαπητό “ΝΙΚΟ ΒΛΑΧΟ” αφού χωρίς τις καταγγελίες και τον ανηλεή καθημερινό πόλεμο του, αυτό το έργο θα ήταν ακόμα στα χαρτιά. Τον ευχαριστούμε που μας έκανε να δούμε πόση δύναμη έχουμε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ