Εκμεταλλεύτηκε την… πάθηση των Βατενών και “άρπαξε” τον βαθμό ο Αστέρας Παστίδας

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Διαγόρας Βατίου (τελείωσε τον αγώνα με δέκα λόγω αποβολής στο 93′) δεν μπορεί να πάρει αυτό που… θέλει, καθώς το “χάνει” στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αυτή την φορά ο Αστέρας Παστίδας (αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 50ο λεπτό) σκόραρε στο 94′ και “άρπαξε” τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1 στο γήπεδο Βατίου για την 4η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας.

Στο ματς με τον ΑΕΡΑ ο βαθμός χάθηκε στις καθυστερήσεις (εντός έδρας ήττα με 3-2), σ’ αυτό με τον Κλεόβουλο η νίκη δεν ήρθε στο 90′ (εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1) και πλέον… τρίτωσε το κακό για την ομάδα του Γιάννη Καμπούρη που “κρατούσε” την πρώτη νίκη μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Το πρώτο μέρος του αγώνα θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα απ’ όσους το παρακολούθησαν αφού δεν είχε να προσφέρει τίποτα, καθώς οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να βρουν ρυθμό.

Καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν αυτή του 30ου λεπτού για τον Αστέρα που προήλθε από πόδια των αντιπάλων τους, αλλά ο Τύρελης απομάκρυνε δύσκολα το άτσαλο διώξιμο του Παπαστεφάνου που λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ.

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν καλύτερο και υπήρξαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες που απασχόλησαν τους δύο τερματοφύλακες.

Αρχικά… δουλειά είχε ο Ροδανάκης που στο 47′ έδιωξε την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Έλληνα, ενώ τρία λεπτά αργότερα (50′) ο Αποστολάτος για σκληρό μαρκάρισμα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι ο Αστέρας συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Παίζοντας με παραπάνω παίκτη ο Διαγόρας έγινε πιο επιθετικός και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το 1-0 έγραψε στο 68′ ο Παπουρδάνος όταν εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της άμυνας από την εκτέλεση κόρνερ του Χατζησάββα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ από το ύψος του πρώτου δοκαριού.

Στο 93ο λεπτό ο Ζερβός για δυνατό μαρκάρισμα αντίκρισε και αυτός την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν για τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Αυτά ήταν αρκετά για τον Αστέρα. Απ’ την εκτέλεση φάουλ του Στεργιόπουλου στο 94′ ο Τύρελης απόκρουσε την προσπάθεια του Λολάκη, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στην προσπάθεια του Κυρίτση που από κοντά διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Μπερδεμπές, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Τύρελης, Ζερβός, Κατσαρής, Καραγιάννης, Έλληνας, Παπαστεφάνου, Μοσχής, Λαζίδης (90’ Αδάμος), Πρέτσι (87’ Ζωάννου), Χατζησάββας, Τομάζος (60’ Παπουρδάνος)

Αστέρας: Ροδανάκης, Αποστολάτος, Χαριτάκης (90’ Αυγενικού), Φελεσάκης, Λυκομέτη, Καλαγρής (70’ Πολυχρόνης), Ισκάς, Κυριώτης (83’ Κυρίτσης), Λολάκης, Πάπα, Στεργιόπουλος.