Κάλεσμα της Ρόδου στον κόσμο για το τοπικό ντέρμπι κυπέλλου

Η Ρόδος υποδέχεται αύριο (15.00) τον Ιάλυσο για την α’ φάση του κυπέλλου Γ’ Εθνικής και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί στο Δημοτικό Στάδιο το φίλαθλο κοινό.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο ότι ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ιάλυσο για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, θα ανοίξουν οι θύρες 1, 2 (Μετροπόλ) και 3, 4 (Ρολόϊ). Επίσης θα χρησιμοποιηθεί κανονικά και η σκεπαστή εξέδρα. Τα εισιτήρια διάρκεια δεν ια ισχύσουν αλλά οι αυτοί που είναι κάτοχοι δερμάτινων καθισμάτων, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν πληρώνοντας όμως το αντίστοιχο ποσό. Αυτή η διαφοροποίηση γίνεται λόγω του ότι την οικονομική επιστασία της αναμέτρησης την έχει η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και όχι ο γηπεδούχος ΑΣ Ρόδος.
-Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος θέλει να καλέσει όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει το παρών στο στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Εύχεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει να ευχηθεί να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».