Κυρίαρχος στην Αντιμάχεια

Με όλους τους δυνατούς τρόπους έχει καταφέρει να νικήσει στην έδρα του ο Αντίμαχος και σήμερα είπε να δοκιμάσει έναν ακόμη κάνοντας ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι του Ηρακλή Μαριτσών ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Βασιλλωτό με τους «κόκκινους» να σημαδεύουν δύο φορές τα δοκάρια στο πρώτο μέρος, και άλλη μια στο δεύτερο και να κάνουν την ανατροπή απ’ το 73’ και μετά.  Ο Συνεσίου με δυνατό σουτ έκανε το 1-1, ο Χατζησουλεϊμάν απ’ το ύψος την περιοχής στο 85’ έστρωσε ωραία την μπάλα μπροστά του και κεραυνοβόλησε το Λευτέρη Σκυλλά (αγωνίστηκε ακριβώς έναν χρόνο μετά τον περσινό του τραυματισμό) για το 2-1 ενώ ο Γαβριήλ Συνεσίου και πάλι ήταν αυτός που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το 3-1.

Το ματς

Μόλις στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Βασιλλώτο να κινείται διαγώνια και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μιχαλάκη ο οποίος παρόλο που προσπάθησε να αποκρούσει είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Οι «κόκκινοι» απείλησαν άμεσα αφού μόλις στο 11’ ο Πης μετά από κεφαλιά πάσα του Θωνιάτη σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Σκυλλά και παρόλο που δεν ήταν καλοί στην δημιουργία στο 26’ είχαν και άλλο δοκάρι με τον Μποϊλή αυτήν την φορά απ’ τα δεξιά να κάνει το σουτ και να βλέπει την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο χωρίς να του κάνει το χατίρι. Οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία απείλησαν με Συνεσίου και Μποϊλή με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Αντίμαχος έχοντας και τον αέρα υπέρ του έκλεισε για τα καλά τα Μαριτσά στην περιοχή τους ωστόσο δεν μπορούσε εύκολα να πατήσει περιοχή αφού η ομάδα της Ρόδου είχε στήσει διπλή ζώνη άμυνας.

Όσο περνούσε η ώρα φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσει ο Αντίμαχος και τελικά το κατάφερε στο 73’ με τον αρχηγό του. Ο Γαβρίηλ Συνεσίου έγινε κάτοχος της μπάλας έξω απ’ την περιοχή την έφερε στο αριστερό του και την έστειλε στο δεξί παραθυράκι του Σκυλλά για το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κατσαρός έκανε την επικίνδυνη σέντρα σουτ απ’ τα δεξιά με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Σκυλλά και το άγχος της γκέλας το έδιωξε τελικά ο Χατζησουλεϊμάν με ένα απ’ τα «χαρακτηριστικά» του τελειώματα.

Ήταν στο 85’ της αναμέτρησης όταν ο μέσος του Αντίμαχου βρήκε στρωμένη την μπάλα εκτός περιοχής, την «ζύγισε» και «πυροβόλησε» στην αριστερή γωνία του Σκυλλά για το 2-1 με τον Συνεσίου στο 92’ με διαγώνιο σουτ να γράφει το 3-1.

Ο κορυφαίος

Σε ένα ματς που ο Αντίμαχος δεν ήταν τόσο καλός όσο μας έχει συνηθίσει και δυσκολεύτηκε ο αρχηγός του Γαβρίηλ Συνεσίου κατάφερε με το «καλό» του αριστερό να φέρει το ματς στα ίσια και να γράψει ο ίδιος τον επίλογο στην αναμέτρηση.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Γιαμούζης και Κρίκογλου.

Οι συνθέσεις

Αντίμαχος: Μιχαλάκης,  Μποϊλής,  Ιωαννίδης,  Θωνιάτης,  Ανδρογιώργης,  Ζιώγας (46’ Κατσαρός),  Συνεσίου,  Χατζησουλεϊμάν,  Πης, Ατσαλάκης,  Βλαντιμίροφ.

Ηρακλής Μαριτσών: Σκυλλάς,  Σαχίνης,  Καρίκης,  Παπακωνσταντής,  Μπάκης,  Παντελίδης (77’ Πιστολάς),  Παναγιώτου,  Γιαννακόπουλος,  Βασιλλωτός,  Ανδρεόπουλος,  Μπουλουντίδης.

giafkasports.gr