“Ξέσπασε” στον Ηρακλή Λάρδου ο Κλεάνθης

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από δύο σερί ισοπαλίες πανηγύρισε ο Κλεάνθης που επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Λάρδου στο γήπεδο Παραδεισίου για την 4η αγωνιστική.

Οι “ροσονέρι” μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν τους αντιπάλους τους με μοναδικό στόχο την επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος που θα τους έβαζαν μπροστά στο σκορ.

Παρά το γεγονός πως το συγκρότημα του Μιχάλη Τσιβρινή είχε την κατοχή της μπάλας, οι Λαρδιακοί έκλεισαν καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Καραγιάννη μέχρι το 15ο λεπτό και εν συνεχεία του Καντιμοίρη, αφού ο πρώτος γκολκίπερ του Ηρακλή τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα.

Όσο περνούσε η ώρα, ολοένα αυξάνονταν η πίεση των γηπεδούχων προς τα αντίπαλα καρέ και στο 35ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς στα δίχτυα. “Δράστης” ο Αλεξανδρίδης που έκανε φοβερή ενέργεια και με σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία για το 1-0 που ήταν σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Παραδεισιώτες σκόραραν και δεύτερη φορά, βάζοντας ουσιαστικά “τέλος” στο παιχνίδι, αφού στην συνέχεια δεν πίστεψαν οι φιλοξενούμενοι πως μπορούν να φύγουν με κάτι θετικό από μια δύσκολη έδρα.

Σκόρερ για το 2-0 στο 58ο λεπτό χρίστηκε ο Μαριάς που έπιασε ένα ευθύβολο σουτ και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Καντιμοίρη, αφού αυτή προσέκρουσε και στο δεξί δοκάρι.

Στο 79ο λεπτό ο Λυριστής βρήκε τον Αλεξανδρίδη με κάθετη μπαλιά και ο τελευταίος σκόραρε με πλασέ για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 3-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Τσέτσος, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Kλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Φωτεινής, Μαριάς, Καρίκης, Κρομμύδας, Σκόρπος (78’ Γιαννίκος), Πελέκης (83’ Ποζατζίδης), Λυριστής (87’ Θάνος), Γκινής, Αλεξανδρίδης

Ηρακλής: Καραγιάννης, Καλογέρης, Νίκολλι, Παπαϊωάννου, Τσαγκαρόπουλος, Μπάρδης (83’ Καφάλας), Ευαγγελίδης, Κοντός, Ταγκάεφ, Στογιανόφσκι (66’ Ευαγγελίδης), Μπενούρ