“Περίπατος” στην Ψίνθο για τον Κλεόβουλο

Εκτός έδρας είναι καλύτερος και το απέδειξε και στην Ψίνθο για την 4η αγωνιστική. Ο Κλεόβουλος επικράτησε με 0-4 της τοπικής Δόξας και με το δεύτερο του διπλό “σκαρφάλωσε” στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.

Από το ξεκίνημα η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα έδειξε τα… δόντια της, αφού στο 12ο λεπτό από την μπαλιά του Παπαοικονόμου και το ωραίο τελείωμα του Αλέκου Κακλαμάνου “γράφτηκε” το 0-1.

Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι στην συνέχεια να ισορροπήσουν και τα κατάφεραν, ενώ επίσης απείλησαν σε δύο περιπτώσεις. Ωστόσο τόσο στο 14′ η προσπάθεια του Μπατέστα, όσο και στο 20′ αυτή του Βασίλη Ορφανού με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Μέχρι το φινάλε καταγράφτηκαν τρεις ακόμη καλές στιγμές, μία για τους Λινδιακούς και δύο για τους γηπεδούχους. Στο 33′ η κεφαλιά του Αλέκου Κακλαμάνου έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 35′ το σουτ του Τσοπάνογλου  “έξυσε” το αριστερό δοκάρι και αυτό από τον Μπαρμπαντώνη ανάγκασε τον Χρυσανθή σε σπουδαία επέμβαση για να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Κλεόβουλος που… τελείωσε το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες κόντρα στην Δόξα που έχασε την πίστη της για θετικό αποτέλεσμα.

Από την εξαιρετική ενέργεια του Μοντεσάντου στο 52′, τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Αλέκος Κακλαμάνος που σούταρε και στην συνέχεια της φάσης ο Παπαοικονόμου από κοντά σκόραρε για το 0-2, αφού ο Ηλίας απέκρουσε την προσπάθεια του έμπειρου στράϊκερ.

Λίγο αργότερα (55′) οι… ρόλοι άλλαξαν αφού ο Αλέκος Κακλαμάνος ήταν αυτός που πήρε το “ριμπάουντ” από την απόκρουση του νεαρού τερματοφύλακα στο σουτ του Παπαοικονόμου και από κοντά έγραψε το 0-3.

Το τελικό 0-4 για την μεγάλη νίκη του Κλεόβουλου “υπέγραψε” ο Κολιοκώστας που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Λάζος, Γιακουμάκης

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Στελλάς, Παναγιωτόπουλος, Δαλκίδης, Σαββούλης, Ορφανός Δ., Χατζηνικόλας, Ορφανός Χ. (46’ Μπαρμπαντώνης), Ορφανός Β., Τσοπάνογλου (65’ Κοσκινιώτης), Μπατέστας (56’ Κουνελλές)

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Λ., (16’ λ. τρ. Κλημαντής), Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου (78’ Ζερβός), Μοντεσάντος, Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Χαρίτος