Πρεμιέρα με… παρέλαση Πολυβώτη και “σημαιοφόρο” τον Χαρτοφύλλη

Εντυπωσιακός στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν για την Β’ κατηγορία ήταν ο Πολυβώτης. Οι Νισύροι για τον β’ όμιλο επικράτησαν με 3-1 του Πολύστρατου έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Προκόπη Χαρτοφύλλη που βρήκε δίχτυα τρεις φορές.

Στο 20ο λεπτό άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι όταν ο Αδραχτάς “βρήκε τον Χαρτοφύλλη μέσα στην περιοχή και ο έμπειρος επιθετικός πλάσαρε εύστοχα στο τετ α τετ για το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 35′ με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58′ ο Προκόπης Χαρτοφύλλης εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Παπαδάκη και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, προτού οι Λαερμενοί με τον Αμοιρόπουλο στο 80′ πετύχουν το γκολ της τιμής για το τελικό 3-1 στο γήπεδο Νισύρου.

Διαιτησία: Βλάχος, Φασουλάρης, Τσιβίτης

Συνθέσεις:

Πολυβώτης: Φωτιάδης (89’ λ. τρ. Κετσές), Χατζηνικολάου Β.Κ., Πατρίκης, Καραγιάννης, Καρακωνσταντίνου, Όλντι, Φωτεινής, Παπαδάκης (78’ Σφακιανός Α.), Χατζηνικολάου Β.Δ., Αδραχτάς, Χαρτοφύλλης Π. (80’ Χαρτοφύλλης Ν.)

Πολύστρατος: Δημητρίου, Πόλλος, Χατζηκαλημέρης (60’ Παπακώστας), Αμοιρόπουλος, Λυκοπάντης (70’ Κοιλιάς), Χατζημιχαήλ, Παπαβασιλείου (75’ Αναστασιάδης), Μπακαρής, Παπαστεργής, Γιώτας, Αποστολόπουλος