“Καυτός” Γεωργαντάς χάρισε τη νίκη στον Ευκλή

Χάρις τα δύο γκολ που σημείωσε ο Γεωργαντάς, ο Ευκλής κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αδελφοσύνης με 2-0 στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) σε ματς που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Σουλά.

Καλύτερα πατούσαν από το ξεκίνημα οι “πράσινοι” και στο 10ο λεπτό ο Γεωργαντάς με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ ήρθε μισή ώρα αργότερα (40′) για τον νεαρό επιθετικό όταν με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε αφού ο Ευκλής είχε την υπεροχή και στάθηκε εν νέου άτυχος στο 53′ καθώς ο Μπερετούλης με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με σουτ στο 88′ ο Γεωργαντάς και το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, παρά την αποβολή του Μαντικού λίγο αργότερα που άφησε με δέκα ποδοσφαιριστές τους γηπεδούχους.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Τσέτσος, Δημητριάδης

Συνθέσεις:

Ευκλής: Σαμολαδάς, Καλλιώρας, Λαθούρης (65’ Μαντικός), Χατζηκυριάκος, Μακαρούνας Μ., Λαός, Σχοινάκης, Λενιού (89’ Καραμανώλης), Μπερετούλης, Γεωργαντάς, Παυλίδης (46’ Σιαναβέλης)

Αδεφοσύνη: Παπαδόπουλος Μ., Ζαμαντάκης Σ., Ζαμαντάκης Μ., Λιούρας, Χατζη Ομέρ Χ., Παπαδόπουλος Μ.Ε.(65’ Παπανικολάου), Παπαδόπουλος Κ., Αποστόλου, Καιμακτζή (46’ Χρυσοχός), Γεωργαλλής Σ., Παπαχριστοδούλου