Σκορ, θέαμα και νίκη για τον Διγενή

Με το… δεξί ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) ο Διγενής που επικράτησε έστω και δύσκολα με 4-2 του Εθνικού Αρχίπολης σ’ ένα ωραίο ματς στο γήπεδο Κοσκινού.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμπελά στο 28ο λεπτό έβαλαν μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με 1-0, έπειτα από παράβαση που κέρδισε ο Πλαγγέτης για ανατροπή του μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Άμεση ήταν η απάντηση των Αρχιπολενών που στο 33′ με τον Στέλιο Τσακίρη ισοφάρισαν σε 1-1. Ο πρώην παίκτης της Δόξας Ψίνθου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη οι Κοσκινιάτες μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πάρουν… αέρα δύο τερμάτων χάρις τα “χτυπήματα” του Διακάκη. Ο 25χρονος επιθετικός σκόραρε στο 58′ με κεφαλιά και στο 60′ με γυριστό σουτ για το 3-1 της ομάδας του.

Στα τελευταία λεπτά κατάφερε ο Εθνικός να ξαναμπεί στο παιχνίδι με το τέρμα που σημείωσε ο Βιτσέντζος στο 83′, αλλά ο Κατσούλης στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και “καθάρισε” τη νίκη για την ομάδα του.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Λάζος, Καραβελατζή

Συνθέσεις:

Διγενής: Νικολέττος, Κατσούλης, Νίκανδρος, Μάνο, Ζαχαρίας, Παπασταμάτης, Αμπελάς, Μικκιού (80’ Χατζηνικόλας), Πλαγγέντης, Διακάκης (68’ Τριπολίτης), Τζουανάκης (56’ Κοτικίδης)

Εθνικός: Στελλάς, Τσακίρης Γ., Καρπάτσης (46’ Μπεγκάσι), Κουφός, Ορφανός, Μποσίνας, Τσακίρης Στ., (74’ Σαββάκης), Τζαβάρας, Κασιώτης, Χατζηγρηγορίου (84’ Κωστομοίρης), Βιτσέντζος