Φεστιβάλ γκολ στην Κρεμαστή από τον τρομερό Φοίβο

Φοίβος 4Χ4 με συντελεστή τερμάτων 20-0 (!) στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι Κρεμαστενοί “διέλυσαν” εντός έδρας με 7-0 την Δόξα Καρδάμαινας και καμαρώνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τρομερή η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Μιχάλη Πολιά με τους Στέργο Χατζηκοσμά, Νίκο Ορφανίδη και Τάσο Παλάζη να κάνουν άνω- κάτω την άμυνα των Κώων.

Πολύ δυνατά μπήκαν οι “κυανοκίτρινοι” σ’ ένα ματς όπου ήταν κυρίαρχοι από την αρχή μέχρι το φινάλε και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει περισσότερες φορές.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ όταν ο Χατζηκοσμάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0, ενώ λίγο νωρίτερα (13′) οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μεμά που είδε τον Τόππο να αποκρούει το σουτ του μέσα από την περιοχή.

Στο 25′ ο Παλάζης έκανε την σέντρα προς την περιοχή της Δόξας και ο Νίκος Ορφανίδης με φοβερό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό “Γ” για το 2-0 του Φοίβου.

Ο ίδιος παίκτης στο 32′ με νέο εξαιρετικό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσαραπατσάνη που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του για τρίτη φορά και ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 πολύ νωρίς.

Πριν το ημίχρονο ο ασταμάτητος Φοίβος έφτασε στην επίτευξη δύο ακόμη τερμάτων. Στο 35′ και ο Χατζηκοσμάς σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, αφού με ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και σκόραρε με πλασέ για το 4-0.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Τάσος Παλάζης δεν θα μπορούσε να μην έβαζε το όνομα του στην λίστα των σκόρερ και το έκανε στο 38′ όταν υποδέχθηκε την συρτή σέντρα από τον Νίκο Ορφανίδη και τελείωσε όμορφα την φάση για το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου, αφού στο 43′ η κεφαλιά του Κουρζή σταμάτησε στο δοκάρι.

Η επανάληψη… πρόσφερε άλλα δύο τέρματα στο φίλαθλο κοινό. Οι γηπεδούχοι στο 68′ έφτασαν το σκορ στο 6-0 με χατ- τρικ του Χατζηκοσμά με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης με καρέ γκολ όταν πλάσαρε εύστοχα απέναντι από τον τερματοφύλακα.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Μοσχάτος, Σταυρούλιας

Συνθέσεις: 

Φοίβος: Τόππος, Ντόστι, Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης, Μήτρου, Παϊζάνος, Αξιώτης (46′ Τσουβαλάς), Χατζηκοσμάς,  Χαρτοφύλλης (57′ Θαρρενός), Παλάζης, Ορφανίδης Ν. (62′ Μάτσης)

Δόξα: Τσαραπατσάνης, Πατσαβούδης (62′ Κορκής), Κουρζής Α., Χατζησεβαστός, Παντελής, Χατζηπαναγιώτης, Κουρζής Γ. (62′ Οχτάρας), Λαμάϊ, Μέμα, Πανόπουλος, Χατζηαντωνίου (81′ Γεωργάκος)