Μοιρασιά για Ακουσίλαο και Τήλο

Στο δικό τους εναρκτήριο παιχνίδι για την Β’ κατηγορία (α’ όμιλος) που διεξήχθη στο γήπεδο Φανών, Ακουσίλαος και Τήλος ήρθαν ισόπαλοι 2-2 και μοιράστηκαν τους βαθμούς σ’ ένα ωραίο ματς.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα και ευτύχησαν να κάνουν το 1-0 στο 25′ με την κεφαλιά του Κουτσουμπάρη.

Η απάντηση ήρθε πριν την ανάπαυλα για τους Τηλιακούς όταν στο 38ο λεπτό ο Χριστοφής με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα τα δίχτυα.

Πέντε λεπτά μετά την πρώτο σφύριγμα του διαιτητή για το δεύτερο μέρος (50′) ο Παπακωνσταντίνου με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-1 και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους πράσινους.

Οι Τηλιακοί αντέδρασαν ξανά και με το γκολ που σημείωσε ο Ηρακλής Σακελλάρης στο 63′ διαμόρφωσαν το 2-2 και έφυγαν από το νησί μας μ’ έναν βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Μπέκας, Πλάτσης

Συνθέσεις:

Ακουσίλαος: Αλεξανδρής, Καραμολέγκος, Γιορδαμνής, Κουτσουμπάρης, Κώστας, Τσίγκριλας, Νικολίτσης (55′ Ευθυμίου), Σάββενας, Χιουσενάι (70′ Καραμούτας), Καβουκλής, Παπακωνσταντίνου

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ., Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Η., Ανγκόλι, Μόσχου (80′ λ. τρ. Καρασάββας), Οικονόμου