Γευμάτισε και παρουσίασε τη νέα φανέλα στο “Καπετάνιος” ο Άγιος Γεώργιος (Φώτο)

Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου αποτελεί μια οικογένεια και αυτό φαίνεται με κάθε ευκαιρία. Οι κιτρινόμαυροι γευμάτισαν όλοι μαζί στο εστιατόριο “Καπετάνιος” στο Χαράκι, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε η νέα φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του εστιατορίου και παλαίμαχου αρχισκόρερ της ομάδας Αργύρη Σκυλλαράκη, αλλά και του βασικού χορηγού του σωματείου “Κέντρο Κρέατος και Τιμής” του Αντώνη Οικονομάκη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο προπονητής και οι άνθρωποι της διοίκησης γευμάτισαν όλοι μαζί και ευχήθηκαν ο “Άγιος” να μπει στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων.

Παράλληλα παρουσιάστηκε η νέα κιτρινόμαυρη φανέλα την οποία “κοσμεί” ο βασικός χορηγός και άπαντες ελπίζουν να είναι γούρικη και να φτάσει το συγκρότημα του Γιώργου Δημητριάδη στην επίτευξη του στόχο του τη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε πρόσφατα.

Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας θέλει να ευχαριστήσει θερμά το εστιατόριο “Καπετάνιος” και τον ιδιοκτήτη του, όπως επίσης και τον Αντώνη Οικονομάκη για την πολύ ωραία βραδιά που παρέθεσαν στους ποδοσφαιριστές και όλους όσους συνθέτουν την “οικογένεια” της ομάδας και βρίσκονται δίπλα της κάθε στιγμή.