Προκαλεί… τρόμο ο Απόλλων με “μπροστάρη” τον Μαυρομούστακο

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι της πρεμιέρας επί της Κύπρου, ο Απόλλων στο πρώτο φετινό παιχνίδι του στο γήπεδο Καλυθιών επικράτησε με το ευρύ 7-0 των Ιπποτών στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος).

Το σκορ άνοιξε στο 15′ ο Μαυρομούστακος με πλασέ και ο ίδιος παίκτης στο 30′ έκανε το 2-0 με νέο τελείωμα μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Την “σκυτάλη” στην επανάληψη πήρε ο Σπαχίου που στο 62′ και το 72′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 80′ ο Ζουρούδης έγραψε το 5-0 για τον Απόλλωνα.

Με ακόμη δύο τέρματα του Λευτέρη Μαυρομούστακου στο 82′ και το 85′ οι Καλυθενοί έφτασαν στο τελικό 7-0, με τον έμπειρο επιθετικό να πετυχαίνει καρέ τερμάτων.

Διαιτησία: Κάζας, Μαυρουδής, Δημητριάδης

Συνθέσεις:

Απόλλων: Ροδίτης, Τσίττας, Νικολός, Σαπαλίδης (65’ Μαραγκάκης), Κυρίτσης, Ζουρούδης, Σαράντης, Κούρτι (72’ Στάθης), Σπαχιού, Μαυρομούστακος, Καντιμοίρης (52’ Αϊντενίζ)

Ιππότες: Φουκαράς, Ζωάννου, Κουράνι (75’ Τσάκε), Μαρίνος Μικ., Σότα, Αρέτογλου, Γκίνος, Εμίρογλου, Αλιάι (70’ λτ. Πουλλάς), Μινάι, Ζαγκότσης (80’ Μαρίνος Μιχ.)