“Μίλησε” ξανά ο… νόμος της Αντιμάχειας

Στο “κάστρο” του ο Αντίμαχος είναι ανίκητος και το απέδειξε ακόμη μια φορά, επικρατώντας άνετα με το ευρύ 5-0 του Διαγόρα Βατίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Δυναμικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σταμάτη και κατάφεραν στο 5′ να προηγηθούν με 1-0 χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πη, έπειτα από παράβαση που κέρδισε ο Ατσαλάκης όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαυρουδή.

Στο 27′ ο Χατζησουλεϊμάν με σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-0, ενώ πριν την ανάπαυλα (43′) ο Αντίμαχος σκόραρε και τρίτο τέρμα με δράστη τον Πη που έκανε το 3-0 με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μποϊλή.

Μπορεί στην επανάληψη η ομάδα της Κω να… έριξε ταχύτητα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει το 4-0 στο 64′ με το αυτογκόλ του Έλληνα έπειτα από σέντρα του Ιωαννίδη.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο αμέσως επόμενο λεπτό (65′) ο Βλαντιμίροφ με πλασέ μέσα από την περιοχή και αφού πρώτα συνεργάστηκε ωραία με τον Μποϊλή που “σέρβιρε” δεύτερη ασίστ στο ματς.

Διαιτησία: Δημαράκης, Παγώνης, Αλέκος

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Μιχαλάκης,  Μποϊλής,  Ιωαννίδης,  Θωνιάτης,  Σωτίρι,  Ανδρογιώργης, Συνεσίου (78’ Μπίλλης),  Χατζησουλεϊμάν (78’ Καλλούδης),  Πης,  Βλαντιμίροφ,  Ατσαλάκης (67’Κατσαρός).

Διαγόρας: Μαυρουδής,  Καραγιάννης (46′ Κούτσι),  Αδάμος,  Έλληνας,  Μοσχής,  Κατσαρής, Παπαστεφάνου,  Λαζίδης (Καπουράνι),  Χατζησάββας,  Πρέτσι, Παπουρδάνος (67’ Τριανταφυλλίδης)