Πρεμιέρα στα μέσα Νοεμβρίου για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Ο Γ.Σ Δωδεκάνησος, μπάσκετ με αμαξίδιο, ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Ήφαιστο Πατρών στις 12(ή 13) Νοεμβρίου στο Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστηριο της Ρόδου.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να συμπαρασταθεί στον σύλλογο ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι και μετα να υποδεχτούμε το Μαρούσι ,ξανά εδώ στο Βενετόκλειο ( 19 ή 20 Νοεμβρίου) με στόχο να πάρουμε μέρος στο φαιναλ φορ της Θεσ/κης 26-27 Νοεμβρίου.
Στην κληρωση που έγινε στην Αθήνα τον σύλλογο μας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Τάκης Καλούδης.
Η ομάδα μας εδώ και ένα μήνα προετοιμάζεται πυρετωδώς υπο την καθοδήγηση και τις οδηγίες του προπονητή Αντώνη Μαρκάκη και του γυμναστή Γιώργου Μποσγανά.
Θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το κύπελλο και να νιώσουμε την περηφάνια και την χαρά για την ομάδα μας.
Οι αθλητές μας : Δάουλας Ν., Ζαραγκότας Κ. ,Λουκας Α ,Μιχαηλου Χ.,Παπας Χ. ,Στυλιανακάκης Μ, Χατζηδημητριου Μ, Χαμαντί Α. ,Χαρτερός Σ.,Μαρτσακης Χ., Κοντογιάννης Π., Χατζηκαντής Μ.,θα παλέψουν και πάλι για να νικήσουν, όπως κάνουν στον στίβο της ζωής. Με σιδερένια θέληση στέκονται ‘όρθιοι’ και σκοράρουν, γεμίζουν τα καλάθια αποδεικνύντας ότι με βούληση και δύναμη όλα πετυχαίνονται.
Σουτάρουν συνεχώς, τρέχουν, αγωνίζονται με πείσμα και θάρρος, με σύστημα και στόχους, ξέροντας καλύτερα από τον καθένα τι θα πεί κουράγιο, αγώνας, σκοπός.
Αυτοί είναι οι αγωνιστές της ζωής, αυτούς πρέπει να έχουν ως πρότυπα τα νέα παιδιά. Αν αυτοί οι παίχτες ,στο μπάσκετ με αμαξίδιο, είχαν την ίδια προβολή που έχουν αθλητές σε άλλα αθλήματα, τότε είναι σίγουρο ότι θα αποτελούσαν σύμβολα για την νέα γενιά.
Τους ευχαριστούμε που αγωνίζονται σκληρά και δίνουν όλες τους τις δυνάμεις.
Να μην ξεχνάμε ότι την Κυριακή 30/10 η ομάδα μας θα δώσει αγώνα επίδειξης για κοινωνικό σκοπό, στο 3ο δημοτικό σχολείο Αφάντου Ρόδου. Να το κοινοποιήσουμε σε όλους !