Ανατροπή στην… ανατροπή για τον Άρη με σούπερ Μπαϊρακτάρη

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries πανηγύρισε ο Άρης που για την 6η αγωνιστική επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς με “όπλο” την έδρα του επικράτησε με 4-2 του Ηρακλή Λάρδου με ανατροπή σ’ ένα ματς όπου οι Λαρδιακοί ήταν πρώτοι που “γύρισαν” το εις βάρος τους σκορ στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

Ήταν ένα παιχνίδι για…γερά νεύρα που διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε όπου οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρις τα δύο τέρματα που σημείωσαν.

Μεγάλος πρωταγωνιστικής του ματς ήταν ο Μάριος Μπαϊρακτάρης που πέτυχε χατ- τρικ, ενώ από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι αν και προηγούνταν μέχρι το 70ο λεπτό τελικά έφυγαν με άδεια χέρια από το γήπεδο.

Στο 15ο λεπτό ο Μπαίρακτάρης έγραψε το 1-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή, αφού υποδέχθηκε την μπαλιά από τον Μάλλιο και απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο πριν τελειώσει με άψογο τρόπο την φάση.

Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόν οι “κυανόλευκοι” όχι μόνο κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά πήραν και προβάδισμα χάρις το διπλό τους… χτύπημα μέσα σε οκτώ λεπτά.

Αρχικά στο 35′ ο Ταγκάεφ εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της κιτρινόμαυρης άμυνας και ισοφάρισε με ωραίο σουτ σε 1-1, ενώ στο 44′ ο Μπάρδης επωφελήθηκε εκ νέου από το λάθος των αντιπάλων του και “έστειλε” την ομάδα του στ’ αποδυτήρια με το σκορ στο 1-2 μετά το εξαιρετικό τελείωμα του όπου πρώτα η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και με το κόσμο στο πλευρό τους προσπάθησαν να αποφύγουν την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα μετά απ’ αυτήν από τον Κλεάνθη, ενώ παράπονα από τα “σφυρίγματα” του διαιτητή στο β’ μέρος έχουν οι Λαρδιακοί.

Στο 70′ ο Μπαϊρακτάρης με έξυπνο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 για τον Άρη που μέχρι το φινάλε αναζητούσε τρόπους για να φτάσει στην ολική ανατροπή.

Αυτή ήρθε στο 90ο λεπτό με το σουτ του Μάλλιου που έκανε το 3-2 και το “κερασάκι” στην… τούρτα της επικράτησης των γηπεδούχων έβαλε ο Μπαϊρακτάρης που πέτυχε χατ- τρικ με τρομερό σουτ και διαμόρφωσε το 4-2 στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Σαρρής, Μπερδεμπές

Συνθέσεις: 

Άρης: Φαρμάκαλης, Τσελεπίδης (46′ Μαγιόγλου), Ζαρκαδούλας, Κοτσίκος, Γκίκας, Κοντόγιαννος, Λαμπριανός (65′ Παρδαλός), Πατσιαούρας, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος, Μαρκόπουλος (90′ Συμεωνίδης)

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Ευαγγελίδης Ι., Νίκολλι, Ζερβός Καλοπήτας, Ευαγγελίδης Στ., Μπάρδης, Ταγκάεφ, Στογιανόφσκι (82’ Καμμάς), Μπεννούρ (70’ Φάκκας)