“Γέλασε” τελευταίος ο Αστέρας της Παστίδας στο γήπεδο Μασσάρων

Σ’ ένα ματς όπου επιτεύχθηκαν δύο τέρματα στο τέλος και είχε δραματική εξέλιξη, ο Αστέρας Παστίδας κατάφερε και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-1 στο γήπεδο Μασσάρων κόντρα στον τοπικό Αστέρα και πήρε την ισοπαλία για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Το ματς ήταν μοιρασμένο και κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα και δημιούργησαν περισσότερες φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, χωρίς ωστόσο να την παραβιάσουν και στην ανάπαυλα οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόπαλες.

Στην επανάληψη πιο κινητικός ήταν ο γηπεδούχος Αστέρας που έφτασε σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο γκολ και τελικά το πέτυχε σ’ ένα καθοριστικό σημείο, όπου οι Παστιδενοί είχαν μικρό περιθώριο μπροστά τους για να αντιδράσουν και να μην φύγουν ηττημένοι.

Συγκεκριμένα στο 85′ ο Πάττας έκανε ωραία προσπάθεια από πλάγια και γύρισε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Λερογιάννη όπου από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε σωστά και έγραψε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους Μασσαρενούς που βρίσκονταν κοντά στην δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Πάντως υπολόγιζαν χωρίς την “χρυσή” -όπως αποδείχτηκε- αλλαγή του Κώστα Πάττα, τον Αποστολάτο που στο 93′ με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Διαιτησία: Αντωνάς, Βλάχος, Μπέκας

Συνθέσεις:

Αστέρας Μ.: Μηλιός, Καρπαθάκης, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Μπαϊρακτάρης, Κουρμαδιάς, Μαυριός (52′ Πάττας), Δημητριάδης (80′ Διονυσακόπουλος), Μίρτσεφ, Λερογιάννης (89′ Φωταράς), Βακιάνης

Αστέρας Π.: Ροδανάκης, Ισκάς, Λικομέτι, Χαριτάκης, Πολυχρόνης, Πάπα, Φελεσάκης, Στεργιόπουλος (75΄ Κυρίτσης), Καλαγρής (59΄ Αποστολάτος), Πολυχρόνης, Λολάκης