“Κατάθεση” ψυχής από την Ρόδο στην Ραφήνα

Το πείσμα των παικτών της και η “κατάθεση” ψυχής που έκαναν όταν έμειναν με δύο τέρματα πίσω ήταν τα “συστατικά” με τα οποία η Ρόδος κατάφερε να μην φύγει με άδεια χέρια από την Ραφήνα μετά το 2-2 με την τοπική Τριγλία στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Είχαν την δυνατότητα για την ολική ανατροπή τα “ελάφια” στο φινάλε του ματς.

Η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένη με τα δυνατά μαρκαρίσματα και τα αρκετά νεύρα να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία, ωστόσο οι γηπεδούχοι από μια ανύποπτη φάση κατάφεραν στο 28′ και πήραν το προβάδισμα.

Νωρίς στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές της Τριγλίας εμκεταλλεύτηκαν την δύναμη της έδρας τους και την ψυχολογία που ήταν υπέρ τους, παίρνοντας στο 64′ “αέρα” δύο γκολ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο αγώνας ήταν ισόπαλος! Η Ρόδος είχε ένα φοβερό διάστημα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο 65′ ο Ευγενικός και στο 69′ ο Αμανατίδης σκόραραν για τους “πράσινους” που θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη στο τέλος, αλλά σε κάθε περίπτωση “κρατάνε” την αυταπάρνηση να ηττηθούν εκτός έδρας.

Φάσεις και Γκολ:

15′ Σουτ του Παπασάββα, η μπάλα πέρασε αουτ

19′ Σέντρα του Κουρούπη στον Ευγενικό, ο τελευταίος δεν μπόρεσε να δώσει κατεύθυνση στην μπάλα προς την εστία

28′ Ανδράνεια της άμυνας της Ρόδου στην εκτέλεση φάουλ από τον Καλογιάννη και ο Μπίρης με κεφαλιά έκανε το 1-0

35′ Εντυπωσιακή επέμβαση του Πάππου στο σουτ του Παπασάββα

39′ Σέντρα του Καντιμοίρη, ο Ανδρίκος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

 

64′ O Τσάγκαρη με πλασέ από την μικρή περιοχή πέτυχε το 2-0

65′ Μπαλιά του Στάτη στον Ευγενικό που έκανε ωραίο πλασέ και μείωσε σε 2-1

69′ Μπαλιά του Ευγενικού στον κενό χώρο, εκεί όπου κινήθηκε ο Αμανατίδης και με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2

80′ Ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι πέρασε το σουτ του Ευγενικού

90’  Επέμβαση του Πάππου στο σουτ του Σαλταμάρα

Διαιτησία: Χαραλαμπάκης (Ηράκλειου), Δεληθοδωρής (Αθηνών), Νιδριώτης (Αθηνών)

Συνθέσεις:

Τριγλία: Δημίζας, Καμβύσης, Κοτσαλάς (73′ Κότσι), Μακρής, Μπίρης, Μητσόπουλος (87′ Παπαδόπουλος), Νικολόπουλος, Τσαγκάρης (78′ Σαλταμάρας), Ποτουρίδης, Παπασάββας, Καλογιάννης

Ρόδος: Πάππος, Καντιμοίρης, Κουρούπης, Ανδρίκος, Τζιμογιάννης, Τζιβίλογλου, Στάτης (67′ Ιμεραλιλάϊ), Ευγενικός (89′ Νικήτας), Ατματσίδης, Γανωτάκης (52′ Αμανατίδης), Χατζηλιόντας