“Λευκή” μοιρασιά στην Κάρπαθο και πρώτος βαθμός για τον Ηρακλή

Έκανε “σεφτέ” στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ο Ηρακλής Μαριτσών. Οι πράσινοι έπρεπε να… περιμένουν μέχρι την 6η αγωνιστική για να πανηγυρίσουν τον πρώτο τους βαθμό και το έκαναν σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή των Πηγαδίων μετά το “λευκό” 0-0 με τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Ο δυνατός άνεμος που έπνεε στην περιοχή δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι ελάχιστες ως μηδαμινές μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσες επικίνδυνες καταστάσεις κατάφεραν να δημιουργήσουν είτε οι γηπεδούχοι, είτε οι Μαριτσενοί έφυγαν άουτ ή σταμάτησαν στους αντίπαλους γκολκίπερ και το 0-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο δίνοντας από έναν πόντο σε κάθε ομάδα στην φετινή τους προσπάθεια.

Διαιτησία: Κάζας, Βασιλείου, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Τσιαβέλης, Κούτολο, Καζηλιέρης, Σπυριδάκης, Μαντίναος, Κουλάι (70′ Καουκάκης), Καραλής, Τζιπιζίδης, Σπανός Μ. (77′  Φράγκος), Βασιλειώτης

Ηρακλής: Σκυλλάς, Παναγιώτου, Σαχίνης, Καρίκης Γ., Παπακωνσταντής Κ. (24′ λ.τρ. Διακοηλίας), Ανδρεόπουλος, Μπάκης, Βασιλώττος Χ., Μπιλιάς, Γιαννακόπουλος Γ. (69′ Βασιλώττος Ε.), Καρίκης Γ. (90′ Τσούφιος)