“Φρένο” στο απόλυτο του Φοίβου έβαλε ο Κλεόβουλος

Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρούσε ο Φοίβος πριν αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Κλεόβουλο. Στην αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries οι Λινδιακοί πήραν έναν σπουδαίο βαθμό μετά το 2-2 σ’ ένα χορταστικό 90λεπτο ενάντια στο συγκρότημα της Κρεμαστής που απώλεσε το απόλυτο.

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγώνα με στόχο να “καθαρίσουν” έναν ακόμα αντίπαλο την φετινή σεζόν και να… γράψουν το 6Χ6, ωστόσο οι προσπάθειες τους δεν καρποφόρησαν και ο Κλεόβουλος “χτύπησε” από μια στημένη φάση και πήρε προβάδισμα.

Συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό ο Παπαοικονόμου εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα αιφνιδίασε την άμυνα των γηπεδούχων και τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να γίνει το 0-1 για τους Λινδιακούς.

Η απάντηση ήταν άμεση για την ομάδα του Μιχάλη Πολιά αφού στο 14′ ο Πιτσουρδάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει τον κίνδυνο σε μια σέντρα του Ταφάνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο, ο Φοίβος που είχε πάρει τα ηνία, κατάφερε και απέκτησε προβάδισμα χάρις στο κοντινό πλασέ του Θεοδοσίου στο 44ο λεπτό για το 2-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63′ ο Κλεόβουλος βρήκε τα αποθέματα να φτάσει στην ισοφάριση με το τέρμα του Κολιοκώστα και έτσι έβαλε “φρένο” στο απόλυτο των Κρεμαστενών που προσπάθησαν στα εναπομείναντα λεπτά αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το νικητήριο τέρμα.

Διαιτησία: Μίαρης, Παπακωνσταντίνου, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Φοίβος: Τόππος, Ταφάνι (60’ Καραγεωργίου), Ντόστι, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Αξιώτης, Χατζηκοσμάς, Χαρτοφύλλης (68’ Θαρρενός), Ορφανίδης Σ., Ορφανίδης Ν.

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κλημαντής, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κουκουτσέλας, Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου (90’ Κακλαμάνος Εμμ.), Γαϊτάνος, Κακλάμανος Αλ., Κολιοκώστας, Μοντεσάντος (46’ Μπολομπάνι, 80’ λ.τρ. Ζερβός)