Μεγάλο “διπλό” του Ορφέα στην Κρεμαστή

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος), ο Ορφέας κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο γήπεδο Κρεμαστής κόντρα στην Χάλκη της οποίας επικράτησε με 2-3 σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν απόλυτα εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και έτσι πήγαν στ’ αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2 χάρις τα τέρματα που σημείωσαν οι Μαντάρ στο 25′ με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ και Στεργάκης δέκα λεπτά αργότερα (35′) με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Αντέδρασαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι και κατάφεραν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γούλα στο 48′ να μειώσουν σε 1-2, προτού ο Μπιζάτης με κεφαλιά λίγο αργότερα (52′) φέρει το ματς στο 2-2 για την… διπλή απάντηση της Χάλκης.

Τίποτα ωστόσο δεν είχε τελειώσει στο γήπεδο Κρεμαστής, αφού ο Ορφέας ήταν αυτός που… γέλασε τελευταίος. Με “δράστη” τον Τοπάλ στο 80ο λεπτό γράφτηκε το τελικό 2-3 και η ομάδα της Ρόδου πήρε σπουδαία νίκη.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Μαυρουδής, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Χάλκη: Παπαθεοδώρου, Δράμης,Μπιζάτης,Τσιώνης, Κωστίδης (46’ Κρητσιώτης), Χατζηνικόλάς, Καραμέτσος (46’ Γιοβερνσεν), Φέρο (85’ Ταουλάν), Γούλας, Τσολακίδης, Καβουκλής

Ορφέας: Γιαννούλης, Τσικούρης, Μάνταρ, Αντωνιάδης, Μπουμπουλάκη, Κούτσι, Στεργάκης (62’ Τσιριγώτης), Ντριλόν, Τοπάλ, Τριανταφύλλου (76’ Μαλανδρής), Πουλης (65’ Κουνενός)