Συνεχίζει την… παρέλαση του ο Απόλλων Καλυθιών

Ασταμάτητος στο ξεκίνημα της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) ο Απόλλων Καλυθιών επικράτησε και στην έδρα του Δαμάγητου με 0-3 “γράφοντας” το 3Χ3 στο πρωτάθλημα και εξακολουθεί να απολαμβάνει την κορυφή.

Θέση στην μετριότατη εικόνα του πρώτου ημιχρόνου που είχε ο Απόλλωνας… έδωσε η αγωνιστική άνοδος της επανάληψης για τους Καλυθενούς που βρήκαν τρεις φορές τον δρόμο προς στα δίχτυα.

Η κεφαλιά του Σαπαλίδη στο 50ο λεπτό κατέληξε στα δίχτυα και έτσι λύθηκε ο… γόρδιος δεσμός για τους φιλοξενούμενους που πήραν το προβάδισμα και το διεύρυναν στο 60′ με το σουτ του Μαυρομούστακου ο οποίος εξακολουθεί να… πυροβολεί ακατάπαυστα.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Καντιμοίρης στο 70′ με σουτ μέσα από την περιοχή και στην συνέχεια οι κυανοκίτρινοι έριξαν ταχύτητα.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Σπάρταλης, Αχιολάς

Συνθέσεις:

Δαμάγητος: Στεργενακης, Μπιλιάς Α., Συράκος, Πηδιάκης (83’ Ντελλάκης), Μπιλιάς Φ., Κυριακάκης, Μάχλης, Ατσίδης, Γρηγοριάδης, Καραγιάννης (63’ Αρφαράς), Χωρίτης (67’ λ. τρ. Κεφάλας)

Απόλλων Κ.: Ροδίτης, Τσίττας, Σαπαλίδης, Κυρίτσης, Νικολός, Αιντενίζ (63’ Γίδαρης), Μαυρομούστακος, Καντιμοίρης (79’ Κούρτι), Ζουρούδης, Σπαχίου, Σαράντης (74’ Σταυρής)