“Φώναξε” πως είναι το… αφεντικό και στο Παραδείσι ο Διαγόρας

Συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries ο Διαγόρας που επικράτησε με 1-2 του Κλεάνθη στο γήπεδο Παραδεισίου στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής και απέδειξε για άλλη μια φορά σε μία δύσκολη έδρα πως είναι το… αφεντικό για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι κυανέρυθροι όπως σ’ όλα τα φετινά τους παιχνίδια, έτσι και στο σημερινό μπήκαν πολύ δυνατά και πίεσαν αρκετά την άμυνα του συνόλου του Μιχάλη Τσιβρινή που αντιμετώπιζε την πρώην ομάδα του.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα (14′) ο Χειμωνέττος με ωραία σέντρα από τα αριστερά “σημάδεψε” στο πρώτο δοκάρι εκεί όπου ο Μαθιός με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καστανάκη και έγραψε το 0-1 για τον Διαγόρα που συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.

Η πρωτοβουλία των κινήσεων άνηκε στο συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου που είχε και στην ψυχολογία με το μέρος της, κάτι που βοήθησε τους φιλοξενούμενους να “χτυπήσουν” ξανά με τον Τσαγγάρη στο 28′ όταν με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας και τον… δείκτη του σκορ στο 0-2 υπέρ της ομάδας του.

Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, αφού οι “ροσονέρι” παρότι προσπάθησαν να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του “γηραιού” οι παίκτες του οποίου έκλεισαν πολύ καλά όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή του Κεφάλα.

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν ίδια. Ο Διαγόρας έλεγχε τον ρυθμό έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων και κινδύνευσε ελάχιστα από τους Παραδεισιώτες όπου το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 στο 84ο λεπτό όταν ο Αλεξανδρίδης έστρωσε με κεφαλιά- πάσα στον Μαριά και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στο… πλεκτό με ωραίο μονοκόμματο σουτ.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Τσέτσος, Σαρρής

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσάτσος, Φωτεινής, Κρομμύδας, Μαριάς, Αλεξανδρίδης (84′ Θάνος), Καρίκης, Σκόρπος (25′ λ. τρ. Καλημέρης), Πελέκης (67′ Πλύγκος), Λυριστής, Γκινής

Διαγόρας: Κεφάλας, Καλημέρης, Χειμωνέττος, Παπαδημήρης, Αθανασίου Αντ. (89′ Πομπού), Αθανασίου Π., Κιοσέογλου (80′ Φλεβάρης), Γεωργαλλής, Τσαγκάρης, Μαθιός (68′ Γεωργιάδης), Πεταυράκης