Διπλή “ροπαλιά” με Φαρμακίδη και Μπιγκό από τους Λαρδιακούς

Ο Στάθης Φαρμακίδης που ήταν ο νούμερο ένα στόχος για την θέση του προπονητή θα κάθεται από εδώ και στο εξής στον πάγκο του Ηρακλή, ενώ παράλληλα οι Λαρδιακοί έκαναν δικό τους τον Εμίλ Μπιγκό.

Μετά την αποχώρηση του Μανώλη Κοντού οι κυανόλευκοι είχαν αρχίσει το… σαφάρι για την διάδοχη κατάσταση με τον Φαρμακίδη να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας και βρίσκονται πολύ κοντά. Το Σάββατο ο έμπειρος προπονητής βρέθηκε στο γήπεδο Αρχαγγέλου και παρακολούθησε το ματς του Ηρακλή κόντρα στον Άρη, ενώ αφού οριστικοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Φαρμακίδης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής των Λαρδιακών.

Παράλληλα η έλευση του πολύπειρου τεχνικού… έφερε και μια σημαντική μεταγραφή για τους “ροπαλοφόρους”, αφού ο Εμίλ Μπιγκό (επίσης παρακολούθησε το σαββατιάτικο ματς στον Αρχάγγελο) θα φοράει την κυανόλευκη φανέλα.

Συστάσεις για τον έμπειρο παίκτη με το πλούσιο βιογραφικό στα γήπεδα του τοπικού μας δεν χρειάζονται, καθώς ο Μπιγκό έχει τα φόντα να ηγηθεί της νέας του ομάδα με την ποιότητα και την εμπειρία.