“Άνεμος” στην Ψίνθο ο Αντίμαχος

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα σημείο του 90λεπτου, ο Αντίμαχος επικράτησε με 0-3 της Δόξας Ψίνθου στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για την ομάδα του Γιώργου Σταμάτη εκτός της Κω και έτσι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. αποδεικνύοντας για άλλη μια σεζόν πως θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στον “μαραθώνιο” της κορυφαίας κατηγορίας του νομού μας.

Το δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων ήταν αυτό που τους έδωσε το προβάδισμα, καθώς μόλις στο 14′ έγινε το 0-1 χάρις το ωραίο διαγώνιο σουτ από τον Θωνιάτη στην κίνηση μετά από σέντρα του Ατσαλάκη.

Λίγο έλλειψε να απαντήσει άμεσα η ομάδα του Άκη Δελαπόρτα, ωστόσο ο Μιχαλάκης αντέδρασε σωστά στο πλασέ του Λυριστή από θέση τετ α τετ στο 15ο λεπτό της συνάντησης και διατήρησε το προβάδισμα για τους Κώους.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου (44′) ο Πης με πλασέ από κοντά παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Ηλία και ο Αντίμαχος πήγε στ’ αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2.

Στην επανάληψη η Δόξα είχε δύσκολο έργο, ενώ δεν μπόρεσε να βρει τα ψυχικά αποθέματα για να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Αντίθετα το συγκρότημα της Αντιμάχειας έλεγχε τον ρυθμό και διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με το Θωνιάτη που σκόραρε στο 82′ για δεύτερη φορά στο ματς.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Τσέτσος, Διακοφιλιππής

Συνθέσεις:

Δοξα:Ηλίας, Στελλάς, Παναγιωτόπουλος, Δαλκίδης, Σαββούλης, Χατζηνικόλας (46′ Ορφανός Χ.), Μέντος (86′ Κοσκινιώτης), Ορφανός Β., Τσοπάνογλου, Κουνελλές (64′ Τσούλλος), Λυριστής

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Μποϊλής Μ., Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Κατσαρός (67′ Ζιώγας), Ατσαλάκης (55′ Μπεκιρλάρι), Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Συνεσίου