“Χρειάστηκε” την παράταση για να προκριθεί ο Διαγόρας Βατίου

Στο έξτρα ημίωρο της παράτασης “έλυσαν” τις διαφορές τους Κύπρος και Διαγόρας Βατίους, όπου οι “κυανέρυθροι” με δύο τέρματα πήραν τη νίκη- πρόκριση με 0-2 στο γήπεδο Κοσκινού.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές από τους αντιπάλους τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία στο 90λεπτο και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο δεύτερο μέρος του έξτρα χρόνου οι Βατενοί βρήκαν τον… δρόμο προς στα δίχτυα και πήραν την πρόκριση πριν το ματς… πάει στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Το 0-1 για τον Διαγόρα σημείωσε στο 112′ ο Τομάζος, ενώ στο 115′ ο Λαζίδης πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και διαμόρφωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα “σφραγίζοντας” την πρόκριση των Βατενών στην επόμενη φάση του θεσμού.

Διαιτησία: Κάζας, Μπέκας, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Μαυρουδής, Καραγιάννης (75′ Αδάμος), Ζερβός, Έλληνας, Μοσχής, Παπαστεφάνου (62′ Πρέτσι), Ζωάννου (40′ Λαζίδης), Κατσαρής, Χατζησάββας, Παπουρδάνος, Τομάζος

Κύπρος: Πεστλίκης, Καστανίδης (100′ Βασιλείου), Μπάρτζος, Σκούμπρος, Μπουμπούλης, Κιάρρι, Ροδίτης, Τσακμακίδης (88′ Καρτάλης), Νίκας (112′ Γκλάβας), Αγγελάκης, Καραπάντζος