Άνετα και… ξεκούραστα ο Διαγόρας

Με πολλούς παίκτες στην ενδεκάδα που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και άλλους να ξεκουράζονται, ο Διαγόρας πέρασε άνετα από το γήπεδο Αφάντου επικρατώντας με 0-3 του Αγίου Λουκά στα πλαίσια της 2ης φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος”.

Ο γηραιός είχε καταφέρει από το πρώτο κιόλας μέρος να “καθαρίσει” τη νίκη- πρόκριση, καθώς ο δείκτης του σκορ στο ημίχρονο είχε φτάσει στο 0-3 και στην επανάληψη η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου έκανε συντήρηση δυνάμεων και ο έμπειρος κόουτς είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα εν όψει της συνέχειας.

Η υπεροχή του Διαγόρα “μετουσιώθηκε” σε γκολ στο 20ο λεπτό με το ωραίο σουτ του Κιοσέογλου, ενώ στο 38′ ο σκόρερ εκτέλεσε κόρνερ και ο Καλημέρης με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Το ημίχρονο “έκλεισε” με το σκορ στο 0-3 χάρις το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κιοσέογλου, καθώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπήκε με ατομική προσπάθεια μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη όπως γίνεται αντιληπτό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για το γκολ της τιμής χωρίς όμως να γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι και τους νεαρούς παίκτες των κυανέρυθρων από την πλευρά τους να θέλουν να αποδείξουν πράγματα στον προπονητή τους.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, ενώ η σημαντικότερη στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο ήταν ένα σουτ του Πεταυράκη στο 85ο λεπτό όπου η μπάλα απομακρύνθηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Καλκαβούρας, Δημητριάδης

Συνθέσεις:

Άγιος Λουκάς: Γουργούλιας, Μακρυδημήτρης, Μοσχούς (60′ Κασιώτης), Ηλίας, Διακίδης, Γεννημαχλέλης, Κασέρης, Λόγγος, Κανέλλος, Λαουδίκος (65′ Κρητικός), Μπακίρης (75′ Λαουδίκος Γ.)

Διαγόρας: Δαρζέντας, Καλημέρης, Πομπού, Κόρλος, Κιουρτζής, Φλεβάρης, Αθανασίου Π. (75′ Πεταυράκης), Κιοσέογλου (55′ Καματερός), Σακελλαρίδης, Τσαγγάρης, Γεωργαλλής (65′ Χειμωνέττος)