“Ροπαλοφόρος” ο Διγενής… πέταξε εκτός συνέχειας τον Ηρακλή Λάρδου

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος” βρίσκεται ο Διγενής που επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Λάρδου στο γήπεδο Κοσκινού.

Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται μια κατηγορία πιο κάτω από τους αντιπάλους τους κατάφεραν να πήραν την πρόκριση χάρις το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησαν στο παιχνίδι.

Το δυνατό ξεκίνημα του Διγενή ήταν αυτοί που του έδωσε το προβάδισμα, καθώς στο 7ο λεπτό ο Κατσούλης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Άμεση ήταν ωστόσο η απάντηση των Λαρδιακών που με την κεφαλιά του Ταγκάεφ στο 30′ έφτασαν στην ισοφάριση και το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Κοσκινιάτες ήταν καλύτεροι και με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κατσούλη στο 55′ πήραν εκ νέου προβάδισμα, ενώ στο 80′ ο Χουτεσιώτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και “κλείδωσε” τη νίκη- πρόκριση για την ομάδα του.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές διότι αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλοπήτας για λογαριασμό του Ηρακλή στο 85′ και ο Παπασταμάτης στο 90 λεπτό ο πλευράς Διγενή.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Σταυρούλιας, Γιακουμάκης

Συνθέσεις:

Διγενής: Νικολέττος, Ζαχαριάς, Μοσκιού, Παπασταμάτης, Κώτης, Μικκιού, Κατσούλης (84′ Διακάκης), Πλαγγέντης, Αμπελάς (89′ Μάνο), Χουτεσιώτης, Τριπολίτης (70′ Κατωτικίδης)

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Ευαγγελίδης Ι. (89′ Καφάλας), Ζερβός, Καμμάς (46′ Φάκκας) Καλοπήτας, Μπιγκό (84′ Καπιώτης), Μπάρδης, Ταγκάεφ, Στογιανόφσκι, Μπεννούρ, Ευαγγελίδης Σ.