“Άρπαξε” τον βαθμό στα… χασομέρια ο Αστέρας μέσα στα Καρδάμαινα

Παρόλο που ήταν πολύ κοντά στη νίκη η Δόξα Καρδάμαινας για την εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Μασάρων αφού είχε προηγηθεί με γκολ του Οχτάρα στο 65’ και έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να κλειδώσει το «τρίποντο» οι Μασσαρενοί κατάφεραν στην τελευταία φάση του αγώνα να πάρουν το «Χ» με γκολ του Χαλίλ Κιλασίν.

Στο πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρου με τον Αστέρα να προσπαθεί να κυκλοφορήσει απ’ τα πλάγια και στο 15’ να χάνει σπουδαία ευκαιρία όταν το δυνατό σουτ του Λερογιάννη λίγα μέτρα μπροστά απ’ τον χώρο της μεσαίας γραμμής χτύπησε στο δοκάρι και με την παρέμβαση του Τσαραπατσάνη.

Όσο περνούσε η ώρα η Δόξα Καρδάμαινας πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ήταν κακή στην τελική πάσα και έτσι δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μήλιου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση να απειλήσουν και αφού ο Τσαραπατσάνης κράτησε το 0-0 και στο φάουλ του Μίρτσεφ η Δόξα έβγαλε πάθος και φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Παρόλο μάλιστα που έχασε με τραυματισμό τον Πανόπουλο, απείλησε στο 59’ με τον Χατζηαντωνίου να κάνει την παράλληλη σέντρα σουτ και την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Μήλιου και λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 1-0.

Στο 65’ συγκεκριμένα ο Λαμάι έκανε την βαθιά μπαλιά, εκείνη έφτασε στον Οχτάρα ο οποίος με υπέροχη προσποίηση «άδειασε» τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Μετά το γκολ το παιχνίδι άνοιξε αρκετά, με τον Αστέρα να έχει αρκετά κενά στην άμυνα του και την Δόξα να απειλεί με Χατζηπαναγιώτη και Πη αλλά όσες φορές χρειάστηκε ο Μήλιος δήλωσε παρών.

Και επειδή ο νόμος του ποδοσφαίρου σχεδόν πάντα επιβεβαιώνεται στις καθυστερήσεις σε σέντρα που έγινε απ’ τα αριστερά ο Κιλασίν Χ. βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή έκανε την κεφαλιά, ο Τσαραπατσάνης απέκρουσε αλλά  η μπάλα στρώθηκε και πάλι στον Κιλασίν Χ. που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώνει το 1-1.

Διαιτησία: Δημαράκης, Αλέκος, Καραμούτας

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας : Τσαραπατσάνης,  Χατζηπαναγιώτης,  Κουρζής Α., Χατζησεβαστός,  Κορκής,  Κουρζής Γ. (65′ λτ Πης), Παντελής,  Λαμάι,  Χατζηαντωνίου, Πανόπουλος (62′ λ.τ. Τσίκνης), Οχτάρας (86′ Γεωργάκος )

Αστέρας Μασσάρων: Μήλιος,  Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Μπαϊρακτάρης, Κώστας (70″ Λούππος),  Δημητριάδης (83′ Μαυριός)  Καρπαθάκης,  Λερογιάννης,  Μίρτσεβ, Βακιάνης

giafkasport.gr