“Άλωσε” το γήπεδο των Αγ. Αποστόλων με ανατροπή η Τήλος

Τεράστια νίκη σημείωσε η Τήλος στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος), καθώς επικράτησε με 1-2 του Ορφέα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων κάνοντας μάλιστα την ανατροπή.

Πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι κατάφερα να βάλουν τους δικούς τους… όρους στο παιχνίδι αφού προηγήθηκαν με 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό χάρις την κεφαλιά του Αντωνιάδη και είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να αυξήσουν το σκορ.

Αυτό ωστόσο όχι μόνο δεν έγινε, αλλά το “έθραυστο” προβάδισμα των ερυθρόλευκων έκανε… φτερά χάρις την εξαιρετική εμφάνιση των Τηλιακών στην επανάληψη.

Συγκεκριμένα στο 50′ ο Κώστας Σακελλάρης προειδοποίησε την άμυνα του Ορφέα με το σουτ που είχε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα (53′) ο Ηρακλής Σακελλάρης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Η ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 80ο λεπτό όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος για την Τήλο, βρήκε ξανά δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Αντωνάς, Βασιλείου, Ράδος

Συνθέσεις:

Ορφέας: Γιαννούλι, Τσικούρης, Μαντάρ, Αντωνιάδης, Μπουμπουλάκη, Κούτσι, Στεγάκης (60′ Κουνενός), Ντριλόν, Τριανταφύλλου (46′ λ. τρ. Γεωργιάδης), Τοπάλ, Πουλής (29′ Παπανικολάου)

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ., Οίκουτας (46′ Οικονόμου), Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Η. (81′ Βασιλόπουλος), Μόσχου, Ανγκόλλι, Παπαστεργίου (75′ Καρασάββας)