“Επαγγελματική” νίκη για τον Ευκλή

Έπαιξε όσο… χρειάζονταν ο Ευκλής για να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Πολυβώτη στο γήπεδο Σορωνής στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος).

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς πιο ποιοτικοί από τους αντιπάλους τους, ωστόσο δεν… πάτησαν το γκάζι αφού τους ήταν αρκετό ένα τέρμα στα μέσα του α’ ημιχρόνου για να πάρουν το τρίποντο.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο νεαρός Καραμανώλης στο 23ο λεπτό της συνάντησης, ενώ οι Νισύριοι έχασαν κάθε ελπίδα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο ματς όταν έχασαν με κόκκινη κάρτα τον Χατζηνικόλαου Β.Κ. και έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Βούλγαρη, Πλάτσης

Συνθέσεις:

Ευκλής: Μακαρούνας Ι., Τομάζος, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας, Μακαρούνας Μ., Λάος, Βισβίκης (78′ Λαθούρης), Μπερετούλης (88′ Σιαναβέλης), Λενιού, Καραμανώλης, Κώστας (90′ Αγγελής)

Πολυβώτης: Κετσές, Χατζηνικολάου Β.Δ., Φωτεινής, Παπαδάκης, Καρακωνσταντίνος (46′ Φασιανός), Χατζηνικολάου Β.Κ., Κακιάς, Κασδαγλής, Χαρτοφύλλης Ν., Σφακιανός Α., Πατρικής