Συνέχισε τις… υψηλές πτήσεις ο Αντίμαχος

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries ο Αντίμαχος επικράτησε άνετα με 3-0 του Αστέρα Μασσάρων στην Αντιμάχεια και “σκαρφάλωσε” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σταμάτη ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν στη νίκη ενάντια στους Μασσαρενούς που έδωσαν δύο ματς σε ισάριθμες ημέρες και ήταν εμφανώς κουρασμένοι.

Πάντως στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ και πήγαν στ’ αποδυτήρια με το σκορ να είναι ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη ο Αντίμαχος έγινε πιο επιθετικός και κατάφερε στο 58′ να ανοίξει το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Πη, ενώ λίγο αργότερα (70′) ο Μπεκιρλάρι πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 και στο 72′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Φραγκιαδάκης, Στάμου, Κρίκογλου

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Mιχαλάκης, Μποΐλης (80′ Μπίλλης), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτήρι, Ζιώγας (80′ Ανδρογιώργης), Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεΐμαν, Πης, Βλαντιμίροφ, Συνεσίου (74′ Κατσαρός)

Αστέρας: Mηλιός, Διονυσακόπουλος (73′ Φωτάρας), Κιλασίν Χ. , Κιλασίν Ε. , Μπαϊρακτάρης, Κώστας (61′ Μαυριός), Δημητριάδης, Καρπαθάκης, Λερογιάννης (73′ Λούππος), Μίρτσεφ, Βακιάνης