Η… τρίαινα του Ποσειδώνα “κάρφωσε” τον Διαγόρα Βατίου

Μεγάλο “τρίποντο” απέσπασε ο Ποσειδών Καρπάθου που με γκολ στην εκπνοή επικράτησε με 0-1 του τοπικού Διαγόρα στο γήπεδο Βατίου σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις καθώς κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο αφού οι Βατενοί ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ισορρόπησε στην επανάληψη το συγκρότημα της Καρπάθου που εν τέλει με υπομονή και επιμονή κατάφερε στο φινάλε και πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καμπούρη έλεγχαν τον αγώνα και έφταναν με αξιώσεις κοντά στην αντίπαλη εστία με σπουδαιότερη στιγμή αυτή του 25ου λεπτού όταν ο Τομάζος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Απ’ την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να “χτυπήσουν” στην κόντρα- επίθεση, αλλά η καλοστημένη άμυνα των κυανέρυθρων δεν τους έδινε την δυνατότητα να απειλήσουν και το σκορ ήταν “λευκό” μέχρι την ανάπαυλα.

Μάλιστα στην επανάληψη οι Καρπάθιοι βγήκαν μπροστά δειλά- δειλά και στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας έκαναν την… ζημιά και πήραν ένα σημαντικό “τρίποντο” καθώς ο Μανώλης Σπανός στο 90′ με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 0-1 που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτησία: Αντωνάς, Σπάρταλης, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Τύρέλης, Καραγιάννης (78′ Καπουράνι), Ζερβός, Έλληνας, Αδάμος, Μοσχής,Πρέτση, Κατσαρής, Χατζησάββας (75′ Λαζίδης), Παπούρδανος (68′ Τριανταφυλλίδης), Τομάζος

Ποσειδών: Γαλάνης, Σπυριδάκης, Καζηλιέρης, Σπανός Γ., Κούτολο, Μαντινάος, Φράγκος (80′ Καουκάκης), Τσιαβέλης, Βασιλειώτης, Τσιπιζίδης, Σπανός Μ. (90′ Τσάμης)