“Χ”ωρίς νικητή το ντέρμπι Παστίδας

Σε ντέρμπι με τα… όλα του εξελίχθηκε η αναμέτρησης της Παστίδας ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Φοίβο για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, όπου μετά το τελικό 2-2 οι ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τους Κρεμαστενούς που έχασαν κι άλλο… έδαφος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν μόλις στο 7′ με το Καλαγρή να ανοίξουν το σκορ σε μία φάση όπου ο σκόρερ στάθηκε τυχερός, αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών για να γραφτεί το 1-0.

Αυτό έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου καθώς η νευρικότητα και τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία του αγώνα και στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο και έφτασαν στην ισοφάριση στο 70ο λεπτό από το κοντινό πλασέ του Νίκου Ορφανίδη έπειτα από φοβερή συρτή σέντρα του Χατζηκοσμά και κίνηση προς της μπάλα από τον Παϊζάνο που αιφνιδίασε όλη την αντίπαλη άμυνα προτού αυτή φτάσει στον σκόρερ.

Το ματς στην συνέχεια… άνοιξε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Παστιδενοί να βρουν ξανά τον τρόπο για να πάρουν το προβάδισμα χάρις το εύστοχο πλασέ του Στεργιόπουλου από θέση τετ α τετ για το 2-1.

Δεν το έβαλε κάτω η ομάδα του Μιχάλη Πόλια (είχε αποβληθεί στο 75′ τόσο αυτός, όσο και ο Κώστας Πάττας για διαμαρτυρίες λόγω μίας φάσης και συγκεκριμένα το fair play) και κατάφερε στο 86′ να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση όταν ο Παϊζάνος πρόλαβε τον Ροδανάκη στην έξοδο και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μπερδεμπές, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Αστέρας: Ροδανάκης, Λικομέτι, Χαριτάκης, Φελεσάκης, Καρύδης, Κυπριώτης, Καλαγρής, Πάπα (94’ Πίσκαπας), Πολυχρόνης (66’ Στεργιόπουλος), Λολάκης (92’ Αποστολάτος), Ισκάς

Φοίβος: Τόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σωκράτης, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παïζάνος, Αξιώτης, Χατζηκοσμάς, Χαρτοφύλλης, Θαρρενός (37′ Παλάζης, 61’ λ.τρ. Καραγεωργίου), Ορφανίδης Ν.