Εξάσφαιρος Κλεάνθης στα Μαριτσά

Καταιγιστικός ήταν ο Κλεάνθης στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries στο γήπεδο Μαριτσών, αφού “συνέτριψε” με 0-6 τον τοπικό Ηρακλή.

Η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή μετά το πρώτο μισάωρο όπου είδε τους αντιπάλους της να ξεκινάνε πιο δυνατά με στόχο να ανοίξουν το σκορ, ήταν αυτή που πήρε την πρωτοβουλία και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σκόραρε τρεις φορές!

Ο Λυριστής στο 30ο λεπτό με ωραία προσπάθεια έκανε το 0-1 και στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης (40′) είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του από την άσπρη βούλα (παράβαση που κέρδισε ο Αλεξανδρίδης) αλλά αστόχησε.

Πάντως οι “ροσονέρι” πέτυχαν κι άλλο τέρμα με τον Φωτεινή στο 44′ και πήγαν στ’ αποδυτήρια με το σκορ στο 0-3 αφού ο Πλύγκος έβαλε το όνομα του στην λίστα με τους σκόρερ στις καθυστερήσεις του ματς.

Η νίκη είχε κριθεί, αλλά ο Κλεάνθης ήταν απολαυστικός και στην επανάληψη αφού ο Λυριστής πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 55′ και σκόραραν επίσης οι Καρίκης (85′) και Αλεξανδρίδη (89′) για το 0-6 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Σταυρούλιας, Γιακουμάκης

Συνθέσεις

Ηρακλής: Σκυλλάς, Τσούφιος, Σαχίνης, Διακοηλίας (67′ Παναγιώτου), Μπάκης (75΄ Βασιλώττος Χ.), Κούρος, Μπιλιάς, Παπακωσταντής, Τσαλώλης (78′ Καρίκης Γ.Σ.), Βασιλώττος Ε., Καρίκης Γ.Δ.

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Ποζατζίδης, Καλημέρης, Αλεξανδρίδης, Σιέχ (50′ Μπαούρης), Φωτεινής, Λυριστής, Πλύγκος (68′ Θάνος), Μαριάς, Πελέκης (81′ Καρίκης)