“Χαρακίρι” στο φινάλε για την Ρόδο

Δικό της παιχνίδι έχασε η Ρόδος που ηττήθηκε με 1-2 στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας από τον Ιωνικό για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος), ενώ προηγούνταν μέχρι και το 89ο λεπτό της συνάντησης!

Τα “ελάφια” μετά το πρώτο αναγνωριστικό τέταρτο στο παιχνίδι, βγήκαν μπροστά και άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους επικίνδυνη φάση με σκόρερ τον Χατζηλιόντα στο 18ο λεπτό.

Στην συνέχεια μάλιστα η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη είχε τον έλεγχο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει δεύτερη φορά και να βάλει ισχυρές βάσεις για το τρίποντο.

Το γκολ δεν ήρθε όμως για τους “πράσινους” που και πάλι στην επανάληψη στέκονταν πολύ καλά αμυντικά και διατηρούσαν μακριά τους Νικαιώτες παρότι μπήκαν πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος.

Όποτε χρειάστηκε ο Πάππος δήλωσε “παρών” και οι γηπεδούχοι κρατούσαν μια πολύ σημαντική νίκη που εν τέλει έχασαν μέσα από τα… χέρια τους λόγω ενός μπλακ- άουτ στο φινάλε που έδωσε την δυνατότητα στον Ιωνικό να πετύχει δύο γκολ και να πάρει ανέλπιστο τρίποντο.

Φάσεις και Γκολ:

 

18′ Γκοοολ! Ο Αμανατίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μετά και από την κακή αντίδραση του αντιπάλου τερματοφύλακα

24′ Σε κόρνερ απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ιωνικού το απ ευθείας χτύπημα φάουλ του Χατζηλιόντα

25′ Μετά από κόρνερ του Χατζηλιόντα, ο Νικήτας πήρε την κεφαλιά και ο Λετζο απομάκρυνε ενστικτωδώς την μπάλα

44′ Στο δοκάρι σταμάτησε το απ ευθείας χτύπημα φάουλ από τον Σικαλιά

60′ Μεγάλη επέμβαση του Πάππου στο τετ α τετ με τον Ντούλια

89′ Απομάκρυναν πάνω στην γραμμή τον κίνδυνο οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου αρχικά, ωστόσο ο Ζέλο στην συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1

93′ Αφού κατευθύνθηκε πλαγιά μέσα στην περιοχή για να αποφύγει τα μαρκαρίσματα, ο Σιμιτζής με πλασέ σκόραρε για το 1-2

Διαιτησία: Ντάουλας, Κουτσογιάννος, Σαμοϊλής (Αθηνών)

Συνθέσεις:
Ρόδος: Πάππος, Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάϊ, Ανδρίκος, Τζιμογιάννης, Τζιβίλογλου, Νικήτας, Χατζηλιόντας, Ατματσίδης (85′ Στάτης), Αμανατίδης (65’ Κουρούπης), Ευγενικός (57’ Τάντιτς)

Ιωνικός: Λέτζο, Προβατίδης, Σικαλιάς (71’ Ζέλο), Παντελίδης, Σιμιτζής, Κρητικός, Καραλής, Κατσικιάς (46′ Ντούλιας), Αργυρίου (63’ Καμαρά), Σαπαλίδης, Πέεφ