“Μοίρασαν” τους βαθμούς στα Καρδάμαινα

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Δόξα Καρδάμαινας και Αστέρας Παστίδας που ήρθαν ισόπαλοι (1-1) για την 8η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45΄με τον Καρύδη, με την Δόξα να ισοφαρίζει στο 60’ με τον Βαγγέλη Πανόπουλο και να ψάχνει στο φινάλε το γκολ της νίκης παρόλο που αγωνιζόταν απ’ το 77’ με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζησεβαστός) και να διαμαρτύρεται για την φάση του 71’ όταν ο Οχτάρας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με την Δόξα όμως να έχει την πρώτη καλή στιγμή όταν στο 8’ ο Πανόπουλος βρήκε τον Χατζησεβαστό αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως να διαφυλάξουν τα νώτα τους και στο 23’ η Παστίδα απείλησε με τον Πολυχρόνη να κάνει την σέντρα απ’ τα δεξιά και την κεφαλιά του Λολάκη να καταλήγει στην αγκαλιά του Γιακούμαρου.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο ρυθμός του αγώνα ήταν κακός με τις δύο ομάδες να απειλούν κυρίως από στημένα και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα στο 45’ όταν ο Πάπα εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Καρύδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα Καρδάμαινας προσπάθησε να μπει απ’ την αρχή για να ισοφαρίσει και στο 54’ στάθηκε τυχερή όταν ο Καρύδης έκανε την κεφαλιά από κοντά και ο Αποστολάτος έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πανόπουλος έφερε το ματς στα ίσια όταν εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά με την μπάλα να περνά από όλους και να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Ροδανάκη για το 1-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Δόξα πίεσε για να πετύχει και δεύτερο γκολ και στο 71’ το κατάφερε όταν ο Λαμάι σούταρε ο Ροδανάκης απόκρουσε και ο Οχτάρας που πήρε το ριμπάουντ την έστειλε στα δίχτυα αλλά ο Φραγκιαδάκης μετά από υπόδειξη του Πατσιαούρα ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.

Στο 77’ η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Χάρης Χατζησεβαστός με την Παστίδα να δημιουργεί φάση στο 78’ με τον Πολυχρόνη και τον Γιακούμαρο να διώχνει.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι παρόλο που αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερα προσπάθησαν από στημένες μπάλες να απειλήσουν αλλά δεν δημιούργησαν την μεγάλη φάση και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Φραγκιαδάκη, Πατσιαούρας, Καραμούτας

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος,Τσίκνης (58’ Πης), Χατζησεβαστός, Αποστολάτος, Χατζηπαναγιώτης, Κουρζής Α., Κουρζής Γ. (75’ Τάλλαρος), Λαμάι, Πανόπουλος, Χατζηαντωνίου, Οχτάρας (84’ Παντελής)

Αστέρας Παστίδας: Ροδανάκης, Λυκομέντη, Καρύδης, Χαριτάκης, Παγκράτης (88’ Σιδηρόπουλος), Ισκάς, Φελεσάκης, Κυπριώτης, Πάπα, Πολυχρόνης (69’ Κυρίτσης), Λολάκης (86’ Αποστολάτος)

giafkasports.gr