“Οδοστρωτήρας” ο Κλεάνθης

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κλεάνθης ήταν καταιγιστικός επιθετικά και “καθάρισε” άνετα τον Διαγόρα Βατίου επικρατώντας με 4-0 στο γήπεδο Παραδείσου για την 8η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι “ροσονέρι” δυσκολεύτηκαν μόνο μέχρι να ανοίξουν το σκορ, αφού όταν αυτό έγινε (φινάλε πρώτου ημιχρόνου) στην συνέχεια σκόραραν άλλες τρεις φορές μέσα σε ένα εικοσάλεπτο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τους.

Παρότι είχε την υπεροχή, το συγκρότημα του Μιχάλη Τσιβιρνή “σπατάλησε” σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο αφού δεν γίνονταν σωστά η τελική προσπάθεια απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των Βατενών που διατηρούσαν μακριά τους κινδύνους.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 43′ από το σημείο του πέναλτι με την εύστοχη εκτέλεση από τον Καλημέρη. Για την απόφαση του διαιτητή να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών στο μαρκάρισμα του Αδάμου πάνω στον Καρίκη διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο ο Κλεάνθης πήρε το προβάδισμα.

Το τέρμα που σημείωσαν οι Παραδεισιώτες στο τέλος του ημιχρόνου, τους έδωσε “φτερά” εν όψει της επανάληψης και το σκορ έγινε 2-0 στο 48′ μετά από ωραία σέντρα του Μπαούρη και σουτ στην κίνηση από τον Πελέκη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Συνεχίζοντας να έχει το πόδι πατημένο στο γκάζι, ο Κλεάνθης στο 65′ έκανε τρία τα τέρματα του χάρις το σουτ του Ποζατζιδη και δύο λεπτά αργότερα (67′) ο Γκινής μετά από μπαλιά του Πελέκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ και ανέβασε στο 4-0 τον δείκτη του σκορ.

Τα εναπομείναντα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα αφού οι γηπεδούχοι κατέβασαν… ταχύτητα, ενώ οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη παρότι είχαν κάποιες ευκαιρίες δεν κατάφεραν να πετύχουν τον γκολ της τιμής.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μαυρουδής, Σταυρούλιας

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης (73’ Τσουρούτης), Γιατσιάτσος, Φωτεινής, Καρίκης, Μπαούρης, Ποζατζίδης, Πελέκης (69’ Γιαννίκος), Καλημέρης, Αλεξανδρίδης, Πλύγκος (76’ Θάνος)

Διαγόρας: Τύρελης, Καραγιάννης, Ζερβός, Έλληνας, Αδάμος, Κούτσι (63’ Γιοβάνης), Πρέτσι, Παπαστεφάνου (72’ Τριανταφυλλίδης), Κατσαρής, Χατζησάββας (59’ Τομάζος), Παπουρδάνος