Τριπλή “ροπαλιά” από τον Άρη Αρχαγγέλου

Τέσσερις έκανε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries ο Άρης που επικράτησε άνετα με 3-0 του Ηρακλή Μαριτσών στο γήπεδο Αρχαγγέλου για την 8η αγωνιστική χάρις σε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν από μία στημένη φάση στο τέλος του α’ μέρους που ήταν “άνοστο” και στην επανάληψη πέτυχαν άλλα δύο τέρματα ενάντια σ’ έναν αντίπαλο που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει και έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σίγουρα τα πρώτα 45 λεπτά θα ξεχαστούν γρήγορα από τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς, αφού πέρα από τα δυνατά μαρκαρίσματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τα λάθη και τα μακρινά άστοχα σουτ, οι δύο ομάδες δεν είχαν να προσφέρουν κάτι άλλο.

Στα θετικά πάντως ήταν η καλή αμυντική λειτουργεία της ομάδας του Γιώργου Σαββιδάκη που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, αλλά η “ζημιά” έγινε στο 37ο λεπτό.

Ήταν μια εκτέλεση φάουλ του Κοντόγιαννου από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους που περίμεναν στο πρώτο δοκάρι και ο Ζαρκαδούλας που προωθήθηκε με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-0.

Πιο επιθετικά μπήκε ο Ηρακλής στην επανάληψη, αλλά πέρα από την διάθεση δεν είχε να επιδείξει κάτι ουσιαστικό εν αντιθέση με τους Αρχαγγελίτες που στην αντεπίθεση ήταν κίνδυνος- θάνατος.

Η “προειδοποιητική” βολή ήρθε στο 50′ όταν ο Κοντόγιαννος που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπαϊρακτάρη αλλά ο έμπειρος επιθετικός πλάσαρε πάνω στον Σκυλλά.

Πάντως οι δύο ποδοσφαιριστές άλλαξαν ρόλους στην αντεπίθεση του Άρη στο 59ο λεπτό που “έφερε” στο δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα ο Μπαϊρακτάρης βρέθηκε στα δεξιά μέσα στην περιοχή με πλάτη, έκανε το γύρισμα προς το ύψος της περιχοής και από τα όρια αυτής ο επερχόμενος Κοντόγιαννος με σουτ- βολίδα έκανε το 2-0.

Όλα είχαν κριθεί αφού οι Μαριτσενοί έχασαν την πίστη τους και παράλληλα δέχθηκαν τρίτο τέρμα στο 69′ από την κάθετη μπαλιά του Συμεωνίδη στον Μπαϊρακτάρη και το ωραίο τελείωμα του τελευταίου για το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα τελευταία λεπτά το μόνο άξιο αναφοράς ήταν η αποβολή του Κουτσουμπάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 73ο λεπτό για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο του και το διαγώνιο σουτ του Ανδρεόπουλου στο 87′ που έφυγε άουτ και χάθηκε η ευκαιρία για το γκολ της τιμής για τον Ηρακλή που μετράει ένα τέρμα μετά από επτά παιχνίδια.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Βασιλείου, Τσέτσος

Συνθέσεις:

Άρης: Φαρμακαλής, Κοτσίκος, Τσελεπίδης, Κοντόγιαννος (70′ Λαμπριανός), Συμεωνίδης, Γκίκας, Κουτσουμπάρης, Μαρκόπουλος (62′ Παρδαλός), Μάλλιος, Μπαϊρακτάρης (82′ Θοδωρή)

Ηρακλής: Σκυλλάς, Καρίκης Γ. (84′ Λενιού), Σαχίνης, Τσούφιος, Μπιλιάς, Κούρος, Βασιλώττος Ε. (53′  λ. τρ. Τσαλώλης), Καρίκης Γ.Δ., Βασιλώττος Χ., Μπάκης (62′ Ανδρεόπουλος), Παπακωνσταντής