“Φρένο” στο απόλυτο της Κατταβιάς από τον Ορφέα

Την 5η αγωνιστική από τον Ορφέα έμελλε να σταματήσει το απόλυτο της Κατταβιάς, καθώς οι ερυθρόλευκοι ανάγκασαν το φαβορί για τον τίτλο να μείνει στο 1-1 και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Ο Γρηγόρης Σαρρής έκανε λοιπόν θετικότατο ντεμπούτο στην επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας της Ρόδου, ενώ η Κατταβιά παρέμεινε στην κορυφή αλλά πλέον νιώθει την… καυτή ανάσα των υπόλοιπων ομάδων που την ακολουθούν.

Παίζοντας αμυντικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περιόρισουν τους παίκτες του Μανώλη Φραντζή αλλά ο Δράκος με κεφαλιά στο 42′ έκανε το 0-1 εκμεταλλευόμενος το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (55′) ο Μαριεττάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και η Κατταβιά έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα το εκμεταλλεύτηκε ο Ορφέας που βγήκε μπροστά και στο 74′ ο Παπανικολάου με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Σαρρής, Παπαβασιλείου

Συνθέσεις:

Ορφέας: Γιαννούλης, Τσικούρης, Αντωνιάδης, Μπουμπουλάκης, Κούτσι (75’ λ. τρ. Πουλλής), Ντριλόν, Τριανταφύλλου (70’ Παπανικολάου), Τσιριγώτης, Μαλανδρής, Γεωργιάδης, Τσαγγάρης.

Κατταβιά: Παπαβεργής, Ντούπης (57’ Κουμπιάδης), Ανανιάδης, Στεφανάκης, Μαΐλης, Σαλαμαστράκης, Μαριεττάκης, Δράκος, Κουλιμπαλί, Δράκος, Νασσόπουλος, Μήτρου