Δεν… πιάνεται ο Διαγόρας!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ένα ακόμη φετινό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries ο Διαγόρας, καθώς επικράτησε άνετα με 5-0 του Ηρακλή Λάρδου στο Δημοτικό Στάδιο για την 8η αγωνιστική. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν σε ένα ημίχρονο οι φιλοξενούμενου λόγω αποβολής του Ευαγγελίδη.

Με τη νίκη αυτή ο “γηραιός” έκανε το 7Χ7 και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με παιχνίδι λιγότερο από τις ομάδες που τον ακολουθούν, ενώ από την πλευράς της η ομάδα της Λάρδου ηττήθηκε στην δυσκολότερη έδρα της κατηγορίας και πλέον κοιτάζει το επόμενο αγώνα στην προσπάθεια να “σκαρφαλώσει” όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία.

Το ματς στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας κρίθηκε από το πρώτο μέρος, όταν και οι γηπεδούχοι σκόραραν τρεις φορές και παράλληλα απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 20ο λεπτό ο Νίκολλι ανέτρεψε τον Κιοσέογλου μέσα στην περιοχή και ο Γεωργαλλής έγραψε το 1-0 από την άσπρη βούλα έπειτα από την παράβαση που καταλόγισε ο διαιτητής.

Αμέσως μετά (23′) ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας την περασμένη αγωνιστική περίοδο “χτύπησε” ξανά και έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος την κάθετη μπαλιά του Μαθιού.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου είχε “καθαρίσει” το παιχνίδι, ωστόσο συνέχισε να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και στο 41′ ο Μαθιός κέρδισε πέναλτι και αποβολή του αντιπάλου του.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος στράϊκερ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα απομακρύνθηκε από τον Ευαγγελίδη με τα χέρια και ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ηρακλή και το σημείο του πέναλτι από το οποίο ο Μαθιός σημείωσε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Κεφάτος μπήκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Διαγόρας φτάνοντας στο 4-0 με το ωραίο σουτ του Πεταυράκη που κατέληξε στα δίχτυα στο 55ο λεπτό της συνάντησης.

Στην συνέχεια ο “γηραιός” έριξε ταχύτητα και τελικά το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 80′ με το φοβερό σουτ του Γεωργαλλής που κατέληξε στο “παραθυράκι” για το 5-0 και το κερασάκι στην τούρτα.

Διαιτησία: Αντωνάς, Βούλγαρη, Αχιολάς

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Δαρζέντας, Καλημέρης, Πομπού, Πεταυράκης (61’ Κορλός), Χειμωνέττος, Αθανασίου Α. (78’ Σακελλάρης), Αθανασίου Π., Κιοσέογλου, Γεωργαλλής, Μαθιός, Τσαγκάρης (55’ Φλεβάρης)

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Ευαγγελίδης Ι., Ζερβός (71’ Καμμάς), Καλοπίττας, Νικόλι, Μπάρδης, Στογιανόφσκι, Καπιώτης, Κοντός, Μπεννούρ (15’ λ.τρ. Μπραχούσι), Καφάλας (60’ Χατζηνικόλας)